Bill Clinton i Ariana Grande (Foto: AFP)
Bill Clinton i Ariana Grande (Foto: AFP) Foto: Afp

Na posljednji ispraćaj kraljice soula Arethe Franklin u njezinom voljenom Detroitu u petak su stigle mnoge slavne osobe, od političara do glazbenika.


Hillary i Bill Clinton, Whoopi Goldberg, Ariana Grande, Stevie Wander, Jennifer Hudson te više od tisuću obožavatelja oprašta se od legendarne pjevačice koja je preminula 16. kolovoza u 76. godini od karcinoma gušterače.

Vezani članci Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Omraženog klinca proslavile su kratke i burne veze sa slavnim damama, a sad je na njega pala još jedna Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Seks-skandal iz Bijele kuće u središtu zbivanja treće sezone "American Crime Story"

Crkva Grater Grace Temple ukrašena je velikim buketima lavande te bijelim i ružičastim ružama, a čitav pogreb mogao bi trajati punih šest sati. Aretha se proslavila pjesmom "Respect", i u karijeri je dobila impresivnih 18 Grammyja.

Međutim, bivši američki predsjednik Bill Clinton šokirao je društvene mreže, jer je čini se, za vrijeme izvedbe Ariane Grande, više promatrao njezine obline, nego što ju je slušao.

Na internetu su se ubrzo počeli redati šaljivi komentari kako je Bill Clinton uistinu veliki obožavatelj Ariane Grande te kako se upravo zaljubio u nju.

A njegov veseli osmijeh od uha do uha možda to zaista i potvrđuje.