Sylvester Stallone stigao je u Hrvatsku u društvu obitelji.

Galerija


Legendarni holivudski glumac Sylvester Stallone pridružio se brojnim kolegama koji su našu zemlju odabrali za svoj savršen ljetni odmor, stigavši u Split u društvu članova obitelji.

Vezani članci Požar u Splitu (Foto: Dalmacija Danas) Vatrogasac ozlijeđen u gašenju velikog požara u Splitu: Izgorjelo devet vozila, čule su se i brojne detonacije Hitna pomoć/ilustracija (Foto:Ivo Čagalj/Pixsell) Splitu prijeti kolaps: "Ovako nije bilo ni u vrijeme rata. Ako ovo ne stane bujati doći će trenutak kada više nećemo moći raditi!"

Iako je 72-godišnji glumac izašao kroz sporedni izlaz Splitske zračne luke, fotoreporteri su uspjeli uhvatiti njegovu suprugu Jennifer Flavin te kćeri Sistine Rose, Sophiju Rose i Scarlet Rose, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografije njihova dolaska možete pogledati ovdje.

Kako piše Slobodna Dalmacija, obitelj Stallone u Split je stigla letom iz Venecije, luksuznim crnim kombijima prebačeni su do Zapadne obale, a vjeruje se i kako će posjetiti neke od naših otoka.

U slučaju da se dovoljno dugo zadrži u Hrvatskoj, Sylvester će u Hrvatskoj proslaviti 73. rođendan, i to 6. srpnja, što bi za nas bila sjajna promocija u cijelom svijetu. 

Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?