Emmy 2013.

Svi su poludjeli za serijom 'Na putu prema dolje' – evo i zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I televizijski Oscari su je prepoznali – serija 'Na putu prema dolje' (Breaking Bad') upravo je osvojila Emmyja, a mogli ste u pratiti i na Doma TV. Evo o čemu se tu zapravo radi.

Ako niste u toku, moglo bi vam biti čudno zašto svi odjednom pričaju o nekoj super seriji koja se zove 'Na putu prema dolje' (Breaking Bad') – TV uspješnica je upravo i imenovana najboljom dramskom serijom na noćas održanim Emmy nagradama, a iza sebe je ostavila hit seriju 'Mad Men' i 'House of Cards'.

Pogledaj i ovo showbuzz TEŠKO DJETINJSTVO TRAUME IZ PROŠLOSTI ''Majka je bila alkoholičarka, a otac nas je napustio''

>> Stigla potvrda - I službeno je najbolja serija na svijetu!

Pa evo kratkog sadržana trenutno najbolje TV serije:

Pedesetogodišnjak Walter (Bryan Cranston) saznaje da su mu preostale samo dvije godine života nakon što mu je dijagnosticiran karcinom. Kako bi poštedio suprugu Skyler (Anna Gunn) i svog sina Waltera (RJ Mitte), 17-godišnjaka oboljelog od cerebralne paralize, zaklinje se kako će učiniti sve što je potrebno da bi svojoj obitelj osigurao što sigurniju budućnost. U najboljoj namjeri, sa svojim prijateljem Jessejem (Aaron Paul) ulazi u svijet droge i kriminala te mu više nema povratka...

Da je riječ o pravoj hit seriji pokazuje i činjenica kako je prva epizoda pete sezone u Americi bila najgledanija u povijesti serije – čije je o čak 2,9 milijuna gledatelja diljem SAD-a. Glumac Bryan Cranston za ulogu u 'Na putu prema dolje' već je dobio Emmyja za najbolju glavnu ulogu u dramskoj seriji 2008., 2009. i 2010.

Glavni glumac Bryan Cranston mnogima je ostao u sjećanju kao tata iz popularne serije 'Malcolm u sredini', no glavna uloga u 'Breaking hit' mu je karijeru odnijela u drugom smjeru.

Jeste li vi gledali seriju?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene