Dok svi u kanti imaju led, on se odlučio na nešto drugačije!


Popularni 'Ice Bucket Chalenge' postavljen je kako bi se prikupile donacija za borbu protiv Amiotrofične lateralne skleroze (ALS).

Vezani članci Marija Bonić Četiri su mjeseca bili bez vode, no nakon priloga u Dnevniku Nove TV problem je riješen za - 72 sata: "Pravo je čudo da se u Hrvatskoj nešto može učiniti tako brzo" Sudac Andrej Abramović šmrkom na građane - 4 VIDEO Sudac Ustavnog suda koji je šmrkom polijevao susjede: "Grupno su prišli ogradi i vrijeđali me." Napadnuta susjeda tvrdi: "Pokušao mi je nabiti glavu na ogradu"

Do sada su se na 'Ice Bucket Chalenge' odazvali i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg, Bill Gates, ali i Oprah, Justin Bieber, Jessica Alba, Gwen Stefani, Jennifer Lopez.

Što bi vas natjeralo da se polijete kantom ledeno hladne vode?

No, samo je slavni Charlie Sheen napravio nešto drugačije.

Umjesto ledenom vodom, Charlie je svoj lonac napunio novčanicama.

'Čekajte, pa to nije led. To je deset tisuća dolara u gotovini koje ću donirati ALS fundaciji jer će se led otopiti, a ovaj novac će stvarno pomoći ljudima', rekao je Charlie.

Pritom je izazvao Jona Cryera, Chucka Lorrea i Ashtona Kutchera da naprave identično ovo što je on sad napravio. Cryer je njegov bivši kolega iz serije 'Two and A Half Men', Lorre autor serije, a Kutcher njegov nasljednik u seriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook