Princ William odao je počast majci Diani, zajedno s njezinim obožavateljima koje je odlučio upoznati.

Galerija


Britanski princ William iznenadio je svoje sugrađane, ali i turiste koji su stigli pred Kensingtonsku palaču odati počast njegovoj pokojnoj majci princezi Diani povodom njezina 58. rođendana, tako što im je osobno zahvalio na tome i čak se upoznao s njima.

Vezani članci Princeza Diana (Foto: Profimedia) Teret slave na sebe je preuzela kad se s 20 godina udala za princa, a zbog njezine tragične smrti svijet i danas tuguje Princeza Diana Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe

Dianini obožavatelji okupili su se tiho pred palačom i u tišini se prisjetili princeze koja je osvojila njihova, ali i mnoga srca diljem svijeta. Stajali su pred njezinim fotografijama, uz koje su položili cvijeće, kada im je prišao princ William i rukovao se s njima.

"William mi je rekao kako zna da godinama dolazimo ovdje i zahvalio mi na tome što radimo za njegovu majku. Još uvijek se tresem, vrlo sam dirnuta time", izjavio je Britanac John Loughrey.

Dodao je i kako se William divio ukrasnim bedževima s likom Diane kojima je ukrasio šešir i rekao mu da misli kako je to predivan način da se proslavi život njegove majke, kao i njezino nasljeđe.

"Rekao mi je da je dirnut time što radim kad je vidio da imam popriličnu kolekciju bedževa. Rekao sam mu da svake nedjelje molim za njegovu majku u Westminister Abbeyu i izgledao mi je jako dirnut. Rukovali smo se tri puta, ima čvrst stisak i osjećao sam se prekrasno u tom trenutku. Nikad prije nisam upoznao Williama, samo sam ga vidio izdaleka. Zato sam dirnut, on je znao tko sam ja", ispričao je John.

Upitao je princa kada će kip njegove majke, o kojem su dugo priča, biti postavljen i gdje, na što mu je William otkrio kako će će to biti vrlo skoro te da će biti smješten u vrtu ispred palače.

Princ je s obožavateljima proveo desetak minuta, a nakon toga se vratio u unutrašnjost palače.