Dirljivo i plemenito

Potez princa Williama ostavio bez riječi štovatelje njegove majke, princeze Diane: "Još se tresem"

Princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty Images) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William (Foto: Screenshot) +0 Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Princ William odao je počast majci Diani, zajedno s njezinim obožavateljima koje je odlučio upoznati.

Britanski princ William iznenadio je svoje sugrađane, ali i turiste koji su stigli pred Kensingtonsku palaču odati počast njegovoj pokojnoj majci princezi Diani povodom njezina 58. rođendana, tako što im je osobno zahvalio na tome i čak se upoznao s njima.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

Dianini obožavatelji okupili su se tiho pred palačom i u tišini se prisjetili princeze koja je osvojila njihova, ali i mnoga srca diljem svijeta. Stajali su pred njezinim fotografijama, uz koje su položili cvijeće, kada im je prišao princ William i rukovao se s njima.

"William mi je rekao kako zna da godinama dolazimo ovdje i zahvalio mi na tome što radimo za njegovu majku. Još uvijek se tresem, vrlo sam dirnuta time", izjavio je Britanac John Loughrey.

Dodao je i kako se William divio ukrasnim bedževima s likom Diane kojima je ukrasio šešir i rekao mu da misli kako je to predivan način da se proslavi život njegove majke, kao i njezino nasljeđe.

"Rekao mi je da je dirnut time što radim kad je vidio da imam popriličnu kolekciju bedževa. Rekao sam mu da svake nedjelje molim za njegovu majku u Westminister Abbeyu i izgledao mi je jako dirnut. Rukovali smo se tri puta, ima čvrst stisak i osjećao sam se prekrasno u tom trenutku. Nikad prije nisam upoznao Williama, samo sam ga vidio izdaleka. Zato sam dirnut, on je znao tko sam ja", ispričao je John.

Upitao je princa kada će kip njegove majke, o kojem su dugo priča, biti postavljen i gdje, na što mu je William otkrio kako će će to biti vrlo skoro te da će biti smješten u vrtu ispred palače.

Princ je s obožavateljima proveo desetak minuta, a nakon toga se vratio u unutrašnjost palače.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene