Čini se da Melania Trump nije impresionirala Michelle Obamu malim znakom pažnje.


Zanimljiv je bio susret bivše i buduće prve dame Amerike na dan svečane inauguracije Donalda Trumpa. Barack Obama i njegova supruga Michelle ispred Bijele kuće dočekali su svoje nasljednike, a njihov susret definitivno će ostati upamćen.

Vezani članci Michelle Obama, Barack Obama Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan Donald i Melania Trump Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

I to zbog poklona koji je Melanija donijela Michelle. Elegantna Trumpova supruga svoju srdačnost htjela je iskazati malim znakom pažnje, no od Michelle je, barem kako se čini, dobila hladan tuš. Bivša prva dama izgledala je kao da nije bila oduševljena poklonom iz Tiffanyja pa ga se brže bolje odlučila riješiti. Proslijedila ga je suprugu, a i on ga je ubrzo predao dalje.

OVDJE pogledajte čudan hod Barrona Trumpa na paradi koji je zabrinuo mnoge.

No to nije sve. Izvisila je Melanija i kada je riječ o rukovanju s Michelle. Naime, dok joj je Melania pružala ruku Michelle se spretno izmaknula. "Mi ćemo se pobrinuti za protokol", kazao joj je Obama aludirajući na njezinu nespremnost kada je u pitanju ulazak u Bijelu kuću. Susret je odmah postao hit na internetu.