Gigi Hadid i Zayn Malik pokušavaju spasiti vezu ali trenutno se nalaze usred glasina o novom prekidu.

Galerija


Šuškanja o prekidu ljubavne veze manekenke Gigi Hadid i pjevača Zayna Malika, sve su glasnija odkad su obožavatelji primijetili kako ju on više ne prati društvenim mrežama, a i ne pojavljuju se zajedno u javnosti u posljednje vrijeme.

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Manekenka potvrdila ono o čemu se priča cijeli tjedan, njezina majka priznala da je bila u šoku Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Neočekivani prekid slavnog para: "Zahvalan sam svima što poštuju ovu tešku odluku koju smo donijeli"

Gigi je tako usred glasina prošetala ulicama New Yorka, nimalo raspoložena i mrzovoljnog izraza lica, iako je krenula na večeru s bliskim prijateljima.

Nagađanja o prekidu veze krenula su početkom prosinca, i to nakon što su se pomirili ranije ove godine.

Posljednju zajedničku fotografiju sa Zaynom, Gigi je objavila 22. listopada, dok on na svom profilu nema objavljenih fotografija s njom, a ni ne prati je, iako ona njega da.

Podsjećamo, par je vezu započeo 2015. godine, nedugo nakon Zaynova prekida s bivšom zaručnicom i pjevačicom Perrie Edwards. Gigi očito "pada" na glazbenike jer je prije Zayna ljubila pjevača Joea Jonasa.

Gigi i Zayn su u vezi bili dvije godine no ožujku ove godine potvrdili su prekid, nakon čega su ipak odlučili pokušati ponovno. Polazi li im to za rukom, tek ćemo vidjeti.

Bivša supruga jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena 2018. godinu ispraća u toplesu

Zimske radosti u minijaturnim bikinijima: Slavne sestre otkrile guze na snijegu i hladnoći

Zadivljeni obožavatelji upitali Severinu: "Jeste li vi sigurni da niste brat i sestra?"