Ima prvog dečka

Ima 53 godine i nikada se nije poljubila – Sada je tome došao kraj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska zvijezda pronašla je ljubav s doktorom iz Amerike.

Susan Boyle se proslavila 2009. u reality showu u kojem je svih ostavila bez daha, ali i izjavom da se nikada nije poljubila a kamoli imala dečka. Slavu je stekla nakon showa 'Britain's Got Talent' te je od tada prodala preko 20 milijuna ploča, a sada joj je krenulo i na ljubavnom planu.

Pogledaj i ovo Susan Boyle (Foto: Profimedia) potpuno se promijenila! Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

Na novom albumu obraditi će pjesme Johna Lennona i Pink Floyda

Britanska zvijezda navodno ljubi po prvi puta. Mediji su se raspisali da su britanka i američki liječnik odsjeli su i istom hotelu u SAD-u dok je ona početkom godine bila na turneji. Navodno su se upoznali i otišli na večeru. Susan o svom udvaraču ne želi puno govoriti jer je njihova veza tek na početku, ali spomenula je da bi je uskoro trebao posjetiti u Škotskoj, piše Mirror.

Ne želim govoriti o tome tko je on jer to ne bi bilo fer prema njemu. Sve što ću reći je da smo otprilike istih godina i da je on jako drag muškarac ', rekla je Susan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene