svaka čast!

Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Galerija

Marko Perković Thompson uključio se u kampanju "Za Hrvatsku bez pasa na lancu", a njegova supruga Sandra volontira u azilu i jednom psu, kojeg je pronašla na lancu, plaća smještaj u hotelu za pse.

Marko Perković Thompson (54) i njegova supruga Sandra (45) su jako angažirani oko zaštite životinja i udruga Šibenske šapice je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj on pozira s natpisom u rukama kojem piše: "Za Hrvatsku bez pasa na lancu". 

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Naime, on je podržao kampanju koja je pokrenuta nedavno i cilj joj izmijeniti Zakon o zaštiti životinja i zabraniti držanje pasa na lancu, a mnogi građani su potpisali peticiju kako bi se to ostvarilo. 

Pratitelji su pozdravili Thompsonov potez dok su neki hvalili njegovu suprugu Sandru i istaknuli da je ona zaslužna za toliku angažiranost oko ove inicijative. 

Objavljuje Šibenske šapeUtorak, 20. travnja 2021.

"Njegova supruga volontira u jednom azilu za pse. Legenda od čovjeka", "Na ljubav prema životinjama ga je potakla njegova divna supruga a u tom duhu odgajaju i svoju djecu, bravo bravo za cijelu obitelj!", "Postoji iz Domovinskog rata jedna slika: Thompson i suborci pomažu i previjaju psića koji je stradao od mine... E to je veličina", "Bravo za Marka", komentirali su. 

Sandra, koja izbjegava medijsku pozornost, je na svom Facebook profilu podijelila objavu Šibenskih šapica. Thompsonova supruga je velika ljubiteljica životinja i često poziva ljude da udome pse iz raznih udruga. 

"Udomite psa. Nema boljeg trenera, psihijatra, prijatelja", nedavno je napisala je nedavno uz fotografiju psića iz Azila Osijek. 

Thompson i Sandra, koji su u braku od 2003., s djecom žive u Splitu te imaju dva psa. Kako piše 24sata, u šetnju ih uglavnom vodi pjevačeva supruga, a ona brine i o napuštenom psa kojeg je nedavno pronašla na lancu nedaleko od njihove kuće na Žnjanu. 

Kako mu nije uspjela naći udomitelja jer je starije dobi, kako tvrdi 24sata, smjestila ga je u hotel za pse u Splitu gdje mu plaća smještaj. Tamo ga redovito obilazi, igra se s njim i donosi mu poslastice. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene