James Van Der Beek sa suprugom Kimberly već ima petero djece, a šesto je trebalo stići u travnju.

Galerija


Glumac James Van Der Beek i njegova supruga Kimberly trenutno proživljavaju teške životne trenutke.

Vezani članci Michelle Williams - 2 Najpoznatija je po tragičnoj ljubavnoj priči, ali mnogi ju pamte i po seriji koja im je obilježila odrastanje Slika nije dostupna FOTO Sjećate se njih? Evo kako izgledaju danas!

Supruga zvijezde nekad popularne teen serije "Dawson's Creek" imala je spontani pobačaj, a o svemu se raspričao potreseni glumac.

"Uništeni. Slomljeni. U šoku. Tako se osjećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu obitelj u travnju nestala", započeo je poduži status James pored fotografije svoje tužne supruge i kćeri u bolničkom krevetu.

"Prolazili smo ovo i prije, ali nikada tako kasno u trudnoći i s takvim strahom za život i zdravlje naše Kimberly. Zahvalan sam što se ona trenutno oporavlja te se zahvaljujem svim našim prijateljima i suradnicima što su bili uz nas", poručio je James koji je vijesti potvrdio nešto ranije u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem se trenutno natječe.

"Moja supruga Kimberly je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu. Nikad ne znaš zašto se ovakve stvari događaju, to govorim i svojoj djeci. Sve što znam jest da vas ovakve stvari zbliže, otvore i prodube zahvalnost", izjavio je tada, a nakon nastupa objavio je spomenutu fotografiju.

Podsjetimo, glumac je u Kimberly pronašao spas brzo nakon razvoda od glumice Heather McComb s kojom je proveo 6 godina. Razvod je finaliziran u proljeće 2010. godine, a već u kolovozu iste godine plavokosi glumac bio je ponovno pred oltarom.

Par zajedno ima petero djece, četiri kćeri i sina.  

Severina odgovorila na optužbe bivšeg stilista koji tvrdi kako je besramno pokraden