Čak i najveće obožavatelje Sache Barona Cohena ovaj posljednji pothvat slavnog komičara neće ostaviti ravnodušnima!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson - 5 Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima Slika nije dostupna Oženio se Sasha Baron Cohen

Za vrijeme dodjele Britanskih komičarskih nagrada, slavni Sacha Baron Cohen odlučio je našaliti se, u najmanju ruku, na vrlo neobičan način!

Prerušivši se u svoj najpopularniji lik do sada, Ali G-ja, Cohen se publici s pozornice obratio na ovaj način:

>> 'Sram me što sam njegova žena!'

'Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od mog posljednjeg pojavljivanja na televiziji? Vremena su teška, što znači da sam švorc! Ovih dana moram kupovati trenirke u 'second hand' trgovinama. Pogledajte!'

U tom trenutku Cohen se okrenuo i publici pokazao poleđinu svoje zlatne trenirke na kojoj je pisalo 'Savile'!

>> Voditelj BBC-ja seksualno je zlostavljao čak 300 žrtava?

Podsjetimo, Jimmy Savile bio je iznimno popularni britanski TV voditelj kojeg je prije dva mjeseca nekoliko stotina osoba optužilo za seksualno napastovanje. Savile je preminuo prošle godine, no prije smrti bio je poznat po ekscentričnom ponašanju i odijevanju. U njegovoj kolekciji bile su brojne sjajne trenirke, baš poput one koju je na Britanskim komičarskim nagradama na sebi imao Sacha Baron Cohen.

Cohenova supruga, hollywoodska glumica Isla Fisher već je spominjala da ju je sram biti njegova supruga zbog toga što se stalno nedolično ponaša, no ovo je zaista nešto novo - čak i za uvijek kontroverznog komičara! Njegovo šokantno podsjećanje na kontroverznog Jimmyja Savila u cijelosti pogledajte niže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook