Glumica Olivera Balašević gotovo je 40 godina u braku s glazbenikom Đorđem Balaševićem.

Galerija


Glumica Olivera Balašević, supruga poznatog glazbenika Đorđa Balaševića, slavi 61. rođendan. 

Olivera je otkrila pratiteljima na Instagramu da ima razlog za slavlje, a pozirala je držeći ozbiljnog lica prvo papir s brojkom 61, a potom smijući se s istim tim papirom okrenutim naopako, pa je ispala brojka 19. 

Glumica je nedavno napravila profil na Instagramu i na njemu promovira svoju knjigu "Planeta dvorište" te objavljuje fotografije iz svakodnevice, no ni na jednoj nema njezina muža. Oliveri često pratitelji pišu kako je ljepša što je starija, da izgleda upola mlađe te da je najljepša baka u Novom Sadu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Prisustvo na prvoj projekciji bilo je važno samo zato, kako se ne bi desilo da nam ga neko prepriča ili otkrije šta se dogodi na kraju. Kasnije, pošto bi premijere odgledali sa regularnom kartom, na poluprazne reprizne predstave već smo se ubacivali na svoje uhodane načine. U tome sam od Zorana i Đusike bila mnogo veštija, ako je to prava reč, pa sam ćorisala ocepljene deliće karata u korpi kraj bočnog ulaza, i posle ih strpljivo uklapala sa ulaznicama koje je publika odbacivala izlazeći kroz široka vrata koja su se samo za tu priliku otvarala na uličnoj strani. Izveštila sam se da proberem one sa nečitkim ili razmazanim pečatom, pa sam ih onda nežno strugala žiletom i sastavljala kanuvši vodu na oba istanjena kraja ulaznice, posle čega su se morale pažljivo sušiti presovane u najdebljoj knjizi Zoranove lektire. Toj metodi me je naučio Đusika, ali on nikad nije imao strpljenja da čitav proces odradi do kraja, što je dovelo do toga da falsifikatorski zanat usavršim, ako ne baš do potpune perfekcije, onda sasvim sigurno do kopije primerene dioptriji cepača karata na ulazu što sam takođe uzimala u obzir. Tako je i Ivica, za nagradu što sve to posmatra ne mešajući se, neke filmove gledao sa mnom i po tri-četiri puta, kao i one manje zanimljive žanru naše mašte. Distributer zadužen za Avalu stavljao je na program uglavnom strane akcione filmove i retko se dešavalo da se prikazuje neki u kom se čak ni ne repetira vinčesterka, niti piratska sablja makar samo zazvecka na palubi, ali mi smo i preko Laurela i Hardija, Čarli Čaplina ili raspevanih prodavačica ljubičica strpljivo baždarili još nerazrađene kantare svojih kriterijuma. I onda bi se pravi spektakli projektovali tek na tavanici nad letećim krevecem. Neka mi oproste i Vinetu i zlatokosa markiza Anželika i svi ostali omiljeni junaci, ali najrađe sam birala da sama budem svoj omiljeni junak." Odlomak iz knjige Planeta Dvorište, str. 95. #planetadvorište

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

"Koliko lijepa žena. Znači, s godinama sve ljepša", "Divno", "Prelijepa žena u svakom smislu", komentiraju njezine fotografije. Glumica je dobila i brojne pohvale za svoj prvijenac, a prošlog mjeseca pokazala je da nosi zaštitnu masku za lice s naslovnicom njezine knjige. 

Inače, Olivera je u braku s glazbenikom Đorđem gotovo 40 godina te imaju troje djece, a mužu je i producentica i menadžerica. 

 

Ana Rucner ponovno ljubi: Šest godina nakon rastave našla se u zagrljaju godinu dana mlađeg bubnjara