Imao je samo 33 godine

Suprug glumice iz omiljene hit-serije preminuo u strašnoj tragediji: "Izgubila je ljubav svog života"

Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend Bevina Prince/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend Bevina Prince i William Friend +0 Bevina Prince i William Friend Galerija

Suprug glumice Bevine Prince, William Friend preminuo od posljedica udara groma u dobi od samo 33 godine.

William Friend, suprug glumice iz omiljene tinejdžerske serije "One Tree Hill" Bevine Prince, preminuo je u dobi od samo 33 godine od posljedica udara groma.

Prema pisanju WECT6 News tragedija se dogodila na brodu u blizini otoka Masonboro u Sjevernoj Kaliforniji, a iako su mu liječnici hitne pomoći pokušali pomoći, preminuo je na putu do bolnice.

William i Bevina vjenčali su se 2016. godine, a tužnu je vijest putem društvenih mreža potvrdila njezina najbolja prijateljica Odette Annable.

"Dogodila se nezamisliva stvar i moramo reći zbogom još jednom prijatelju. Bio si savršen za nju na svaki mogući način. Podržavao si njene snove, napravio da se osjeća bitno, obožavao je svakim djelićem duše i bit ću zauvijek zahvalna što sam bila svjedok takve ljubavi", napisala je između ostalog Odette i dodala kako joj se srce slamalo u razgovoru s Bevinom koja je izgubila ljubav svog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Odette Annable (@odetteannable)

Bevina se proslavila kada je 2004. godine glumila u seriji "One Tree Hill", a danas radi kao fitness trenerica u svom studiju koji je s Williamom pokrenula 2019. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +1 Marko Perković Thompson Celebrity Sinu Marka Perkovića Thompsona pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +12 Fani Stipković Celebrity Naša seksi novinarka otkrila dosad nepoznate detalje ljubavi s 15 godina starijim bivšim nogometašem, evo čime ju je to osvojio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene