Samo je jedna istina

Od nje se kandidatima ledi krv u žilama! Martina Tomčić o svojoj slavnoj strogoći

Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) +0 Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) Galerija

Martina Tomčić odlučila je progovoriti o tome što joj se nameće da je stroga članica žirija Supertalenta.

Kada Martina Tomčić nešto kaže u Supertalentu, o tome se danima bruji. Njezina iskrenost tako je mnogima dala za pravo da joj daju titulu najstrože članice žirija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent spontana fotka Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

''Titula je nešto što zaradimo školovanjem, pa ja tako imam titulu magistre umjetnosti i to djeluje baš romantično. Ovo kako djelujemo na van, to je nešto što nam nameću. Ova druga strana mikrofona mi to nameće. Ja volim korigirati to i reći da sam najzahtjevnija i iskrenija'', kazala je Tomčić.

Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur)

''Jednostavno je biti iskren – postoji samo jedna istina. Nekada ju je samo teško upakirati'', objašnjava Martina kojoj se istina ponekad obila o glavu.

''Istina mi se mnoštvo puta obila o glavu. Zapravo, ona se uvijek u početku obije o glavu, ali dugoročno gledano za mene ne postoji ništa nego istina, otkrila je Martina čiji cijeli intervju za SHOWBUZZ.hr možete pogledati u našoj videopriči.

Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene