Conor McGregor na Super Bowlu je pažnju plijenio jer je uskladio odijelo sa sinom kojeg ima s partnericom Dee Devlin. MMA borac ovih se dana našao u centru skandala jer 26-godišnja Teri Murray tvrdi da je baš on otac njezine jednogodišnje kćeri.

Galerija


Ni Conor McGregor, irski MMA borac, nije propustio uživo pogledati najvažniji sportski događaj na svijetu.

Vezani članci Conor McGregor Distanca ih ne zanima: Obožavatelji se otimali za fotku sa slavnim sportašem koji je s obitelji uživao na plaži Conor McGregor i Dee Devlin Završio je s borbama u ringu pa objavio da je svojoj dugogodišnjoj partnerici stavio prsten na ruku

Riječ je, dakako, o Super Bowlu, na kojem je pažnju plijenio jer je nosio isto odijelo kao i njegov 18-mjesečni sin.

No pored toga, pažnja fotografa bila je usmjerena na njega i zbog toga što se zadnjih dana našao u centru skandala u kojem ga je 26-godišnja samohrana majka Teri Murray prozvala da je otac njezine jednogodišnje kćeri te da želi da se podvrgne DNK testu.

Conor je negirao sve njezine tvrdnje. Terri tvrdi da su se spetljali nakon kratkog susreta u Liverpoolu u travnju 2017. godine.

No Conor je u nedjelju djelovao kao da ga ove glasine nimalo ne diraju te iz ruku nije ispuštao sina Conora Jr., kojeg ima s partnericom Dee Devlin. Ljubio ga je, grlio i nosio u naručju te rado s njim pozirao pred okupljenim fotografima.

Conor i Dee Devlin u vezi su od 2008. godine, a nedavno su dobili i drugo dijete. Sretnom viješću MMA borac pohvalio se na Instagramu.

Njegova Dee: Iza Conora McGregora stoji zanosna crnka kojoj duguje velik dio svoga uspjeha

Rita Ora u veljači je razbjesnila fanove Conora McGregora koketiranjem sa zauzetim borcem

Vruće igrice: Evo što Conor McGregor radi uoči svake borbe

Polugoli Adam Levine raspametio obožavateljice, ali nisu svi bili sretni zbog ovakve njegove pojave

Najizazovnija djevojka na Instagramu postala je slavna zahvaljujući jednom poznatom glazbeniku

Tek je proslavila 21. rođendan, a iza sebe već ima hrpu skandala i puno golišavih fotografija