Seksi manekenka

Iako je ljubila neke od najpoželjnijih muškaraca, ovih dana svi pričaju o vrućem klinču u kojem se našla s kolegicom!

Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Getty) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Getty) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) +0 Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Suki Waterhouse glavna je glumica u filmu "Seance", čiji je redatelj Simon Barett.

Američka glumica i manekenka Suki Waterhouse zvijezda je novog horora naziva "Seance", čija radnja započinje nakon što skupina zlih djevojaka pozove njezin lik Camille da kontaktira s mrtvom kolegicom iz razreda koja je počinila samoubojstvo.

Pogledaj i ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 rijedak zajednički izlazak Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Priča se odvija u izmišljenom internatu za djevojke Edelvine u kojem se pojavljuje veliko zlo nakon što nekolicina učenica pokuša prizvati duha i djevojke počinju nestajati bez traga. U traileru koji je nedavno objavljen sve je posebno zaintrigirao poljubac koji se odigrao između Suki i Ella-Rae Smith i dodatno probudio zanimanje za novi horor.

Film je dugometražni redateljski prvijenac Simona Baretta, poznatog kao scenarista filmova "Ti si sljedeći", "Gost" i "Vještice iz Blaira". Osim Suki u glavnoj ulozi, u glumačkoj postavi još su Madisen Beaty, Ella-Rae Smith, Seamus Patterson i Marina Stephenson-Ker.

Suki Waterhouse u svijetu glume debitirala je prije desetak godina. Neke od njezinih nedavnih zapaženih uloga bile su u filmovima "Galerija slomljenih srca" i "Detektiv Pikachu". Također je imala priliku raditi i na manjim projektima poput "Nacija ubojica" i "Loša partija".

Osim po glumačkim ostvarenjima Suki se dodatno proslavila i ljubavnim vezama s nekima od najpoželjnijih muškaraca današnjice poput Bradleyja Coopera, a trenutačno je u vezi s Robertom Pattinsonom i neki šuškaju da se par već zaručio. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene