Suki Waterhouse glavna je glumica u filmu "Seance", čiji je redatelj Simon Barett.

Galerija


Američka glumica i manekenka Suki Waterhouse zvijezda je novog horora naziva "Seance", čija radnja započinje nakon što skupina zlih djevojaka pozove njezin lik Camille da kontaktira s mrtvom kolegicom iz razreda koja je počinila samoubojstvo.

Vezani članci Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Čašica previše? Mlada manekenka na izlasku iz noćnog kluba izgubila ravnotežu pa potražila pomoć tjelohranitelja Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Mamila poglede: Mlada glumica prošetala u sakou ispod kojeg nije nosila baš ništa

Priča se odvija u izmišljenom internatu za djevojke Edelvine u kojem se pojavljuje veliko zlo nakon što nekolicina učenica pokuša prizvati duha i djevojke počinju nestajati bez traga. U traileru koji je nedavno objavljen sve je posebno zaintrigirao poljubac koji se odigrao između Suki i Ella-Rae Smith i dodatno probudio zanimanje za novi horor.

Film je dugometražni redateljski prvijenac Simona Baretta, poznatog kao scenarista filmova "Ti si sljedeći", "Gost" i "Vještice iz Blaira". Osim Suki u glavnoj ulozi, u glumačkoj postavi još su Madisen Beaty, Ella-Rae Smith, Seamus Patterson i Marina Stephenson-Ker.

Suki Waterhouse u svijetu glume debitirala je prije desetak godina. Neke od njezinih nedavnih zapaženih uloga bile su u filmovima "Galerija slomljenih srca" i "Detektiv Pikachu". Također je imala priliku raditi i na manjim projektima poput "Nacija ubojica" i "Loša partija".

Osim po glumačkim ostvarenjima Suki se dodatno proslavila i ljubavnim vezama s nekima od najpoželjnijih muškaraca današnjice poput Bradleyja Coopera, a trenutačno je u vezi s Robertom Pattinsonom i neki šuškaju da se par već zaručio. 

Isplivale su stare fotke najzgodnijeg frajera Eurosonga, iznenadit će vas kako je izgledao prije nego što je postao poznat

Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!