Gwyneth Paltrow iskreno je priznala kako se prije godinu dana pobojala za svoj život.


Naime, na svom blogu je otkrila kako  je za vrijeme ručka, glava naglo toliko zaboljela da nije mogla izdržati – mislila je kako ima moždani udar.

>> Prisjetila se davnih izdanja: 'Trebala sam nositi grudnjak!'

Vezani članci Jezivi prizori (Foto: thechive.com) Samo za najhrabrije: Možete li pogledati galeriju jezivih prizora do kraja? Slika nije dostupna Prisjetila se davnih izdanja: 'Trebala sam nositi grudnjak!'

Doktor je rekao Gwyneth kako pati od kronične migrene i napada panike, da je anemična i da treba konzumirati više vitamina D.

Gwyneth, koja je udata za frontmena Coldplaya, Chrisa Martina, prepričala je nemili događaj.

'Bilo je sunčano popodne u Londonu, proljeće 2011,  stvarno sam mislila - bez pretjeranog dramatiziranja - kako ću umrijeti. Upravo sam prijateljima servirala ručak, i imala sam osjećaj kako ću se onesvijestiti, nisam mogla razumljivo pričati... Boljela me glava toliko jako da sam mislila kako ću poludjeti, nisam govorila, i osjećala sam se da ne mogu disati. Stvarno sam mislila da imam moždani udar', prepričala je sve Gwyneth.

Nakon doktorove dijagnoze, 40-godišnja glumica se ozbiljno posvetila kuhanju, izdala kuharicu, a iz prehrane izbacila je kavu, jaja, šećer, školjke, krumpir, pšenicu i meso.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook