Radi se o reperici Iggy Azaleaiji, pravim imenom Amethyst Ameliji Kelly.

Galerija


28-godišnja australska reperica ponovno je u središtu pozornosti.

Vezani članci Natalia Garibotto (Foto: Instagam/nataagataa) Muškarce odjednom silno zanima celulit nakon njezine objave, je li zainteresirala i vas? Maya Berović (Foto: Instagram) Srpska zvijezda možda ne zna u kojem je hrvatskom gradu, no vrućom hotelskom fotkom je spasila stvar

Radi se o Iggy Azaleaiji, pravim imenom Amethyst Amelia Kelly. Plavokosa glazbenica prije nekoliko sati objavila je novi singl "Sally Walker" u kojem nije propustila po tko zna koji put istaknuti svoje obline.

Osim glazbenim talentom, Iggy je probila led na zvjezdanom nebu velikom stražnjicom, a zatim je otvoreno priznalo kako je bila na operaciji grudi zbog niskog samopouzdanja.

I njezine društvene mreže pune su golišavih fotografija, no one paparazzo najbolji su dokaz kako se reperica poprilično fotošopira.

Tako na svim Instagram fotografijama na kojima je u prvom planu njezina stražnjica, ona izgleda jednostavno savršeno - oblo i bez trunke vječnog ženskog neprijatelja - celulita.

No atraktivna Australka zatim ode na neko putovanje, skine se u bikini, a blicevi fotoaparata pokažu pravu istinu.

Iako je jasno da se u 21. stoljeću svi "dotjeruju" filterima i slično na društvenim mrežama, u našoj galeriji uvjerite se kako ovdje nije riječ samo o "dotjerivanju", već o velikoj promjeni. 

Prvo je ustuknula, pa se prepustila: Par koji ne viđamo često iznenadio izljevima nježnosti nasred ulice