Radi se o reperici Iggy Azaleaiji, pravim imenom Amethyst Ameliji Kelly.

Galerija


28-godišnja australska reperica ponovno je u središtu pozornosti.

Vezani članci Madonna (Foto: Profimedia) Sa 60 godina ugradila implatante u stražnjicu?! "Imam pravo raditi što god želim sa svojim tijelom" Slika nije dostupna Mischa Barton: 'To nije moj celulit'!

Radi se o Iggy Azaleaiji, pravim imenom Amethyst Amelia Kelly. Plavokosa glazbenica prije nekoliko sati objavila je novi singl "Sally Walker" u kojem nije propustila po tko zna koji put istaknuti svoje obline.

Osim glazbenim talentom, Iggy je probila led na zvjezdanom nebu velikom stražnjicom, a zatim je otvoreno priznalo kako je bila na operaciji grudi zbog niskog samopouzdanja.

I njezine društvene mreže pune su golišavih fotografija, no one paparazzo najbolji su dokaz kako se reperica poprilično fotošopira.

Tako na svim Instagram fotografijama na kojima je u prvom planu njezina stražnjica, ona izgleda jednostavno savršeno - oblo i bez trunke vječnog ženskog neprijatelja - celulita.

No atraktivna Australka zatim ode na neko putovanje, skine se u bikini, a blicevi fotoaparata pokažu pravu istinu.

Iako je jasno da se u 21. stoljeću svi "dotjeruju" filterima i slično na društvenim mrežama, u našoj galeriji uvjerite se kako ovdje nije riječ samo o "dotjerivanju", već o velikoj promjeni. 

Prvo je ustuknula, pa se prepustila: Par koji ne viđamo često iznenadio izljevima nježnosti nasred ulice