Emily Ratajkowski obožava biti u kupaćim kostimima.

Galerija


Slavnu manekenku upoznali smo u golišavom izdanju, a u takvom ju i najčešće viđamo.

Vezani članci Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Trakice mikro badića jedva su obuzdale obline golišave manekenke znane po bujnim grudima Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Neodoljivo seksi izdanje golišave kraljice selfija ponovno je užarilo Instagram!

Radi se o 27-godišnjoj Emily Ratajkowski, koju je proslavila uloga u seksi spotu pjevača Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines", a otad smeđokosa ljepotica mami uzdahe muškog i ženskog dijela publike.

Emily se tako može pohvaliti besprijekornom linijom, iako se dosad često našla na udaru djela javnosti koji smatra kako je premršava te djevojkama i ženama diljem svijeta šalje krivu poruku.

Ljepotica se često i javno obračunavala s takvim kritikama ističući kako se zdravo hrani i redovito vježba, no zbog toga nikada nije imala zdrsvstvenih problema. Kako god bilo, manekenka već neko vrijeme ima i svoju liniju kupaćih kostima koju sama reklamira, jer gdje ćeš bolje reklame.

Iako je poznato kako slavne i manje slavne dame često uređuju svoje fotografije na društvenim mrežama kako bi izgledale što atraktivnije, Emily je dokazala kako ona izgleda jednako savršeno i bez fotošopa i filtera.

Tako je nedavno uhvaćena na plaži u Malibuu, gdje je bilo posve jasno da njezina poznata stražnjica i na paparazzo fotografijama izgleda tako da bi joj na njoj pozavidjele mnoge žene.

Ljepotica je dan provela u društvu prijateljica te se nije dala smesti zbog bliceva fotoaparata koji ju prate u stopu. Ipak, u njezinu društvu može uživati samo jedan sretnik - njezin suprug Sebastian Bear-McClard, koji ovaj put nije bio s njom.

Od bucke do mršavice opsjednute lošim operacijama: Slavna glumica napunila 50 godina