Stiže Rosemaryno dijete

Strašna priča ponovno je oživljena - A ONA je nova žrtva!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zoe Saldana, američka glumica poznata po ulogama u filmskim hitovima "Avatar" i "Zvjezdane staze" (Star Trek) utjelovit će ulogu krhke Rosemary u četverosatnoj mini-seriji "Rosemaryno dijete".

Produkcija četverosatne mini-serije "Rosemaryno dijete" trebala bi početi ovog mjeseca u Parizu, objavila je američka televizijska mreža NBC, a prenosi The Hollywood reporter.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige U Valerijinoj koži postale pravi hit! Svi ih uspoređuju s popularnim prijateljicama iz "Seksa i grada", a evo što su ove četiri dame napravile da to zasluže!

Saldana će glumiti Rosemary, mladu suprugu koja želi postati majka i koja se sa suprugom seli u stan u Parizu s mračnom prošlošću.

U Londonu je održana premijera filma Vuk s Wall Streeta

Nakon što napokon zatrudni počinje sve više sumnjati da njezin suprug i tajanstveni susjedi imaju skrivene motive o budućnosti njezinog djeteta.

Mini-serija temelji se na istoimenom horor romanu Ire Levina iz 1967. godine

Istoimeni film iz 1968. jedno je od najpoznatijih i najboljih ostvarenja poznatog redatelja Romana Polanskog. U njemu je ulogu Rosemary utjelovila Mia Farrow, a njezinog supruga Guya glumio je John Cassavettes.

Mini seriju "Rosemaryno dijete" režirat će Agnieszka Holland, koja je bila nominirana za Oscara za film "Europa, Europa" te za Emmyja za seriju "Treme".

Izvršni producenti su Joshua Maurer, Alix Witlin i David Stern. Scenarij će napisati Scott Abbott ("Predstavljamo Dorothy Dandridge") i James Wong ("Američka horor priča").

"Zoe je dokazala da je jedna od najdarovitijih glumica i smatramo kako ima savršenu kombinaciju duha i ozbiljnosti da preuzme vodeću ulogu Levinovog romana", kazao je izvršni potpredsjednik filmova, mini-serija i međunarodnih koprodukcija u NBC-u Quinn Taylor.

"Sa Saldanom u vodećoj ulozi pod redateljskom palicom Agnieszke Holland, mini-serija će imati sjajan start", dodao je.

Saldana je najpoznatija po ulogama u "Avataru" i "Zvjezdanim stazama", a za film "Colombiana" osvojila je Alma nagradu koja se dodjeljuje latinoameričkim glumcima, redateljima, glazenicima i dizajnerima koji su pridonijeli ugledu Latinoamerikanaca u svijetu zabave.

Bila je nominirana za BET nagradu te nagradu Američke udruge za promicanje prava crnaca (NAACP Image Awards) za filmove "Gubitnici" (The Losers) i "Avatar".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene