Ana Nikolić izgubila je 35 kilograma u manje od 4 mjeseca kako bi začepila usta hejterima.

Galerija


Početkom prosinca srpska pjevačica Ana Nikolić zaustavila je dah tisućama obožavatelja na Instagramu.

Vezani članci Danielley Ayala Njezin profil na Instagramu pun je bujnih prizora od kojih zastaje dah Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Imala je više od 100 kilograma, a onda im je objavila rat: Popularna pjevačica izgleda baš kao nekad

Tada je pozirala na setu novog spota u seksi žutom izdanju te pokazala kako je izgubila popriličan broj kilograma. Oni su se nakupili tijekom trudnoće, a kćerkica Tara na svijet je stigla kao kruna ljubavi sa srpskim reperom Stefanom Đurićem Rastom, s kojim je Ana bila u kratkom braku tijekom 2016. i 2017. godine.

41-godišnja pjevačica otad se ne prestaje hvaliti mršavom linijom pa joj nisu strane ni fotografije u bikiniju. A sada se saznalo kako je u nešto manje od 4 mjeseca Ana izgubila impresivnih 35 kilograma te je pala s 93 na 58 kilograma. Ana je za to mjesecima bila na strogoj dijeti te naporno vježbala, piše srpski Espreso.

"Ani je bilo dosta da je se proziva da je debela. Zalogaje su joj brojili pratitelji na društvenim mrežama, mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film prije četiri mjeseca. Istog dana kada je mene nazvala i rekla da joj je dosta nazvala je i mamu koja ima svoju teretanu i tražila da zajedno treniraju. Njezina majka odmah joj je napravila program vježbi", otkrila je Anina prijateljica te nastavila.

"Odmah je izbacila kruh, slatkiše, alkohol i gazirana pića. Prehrana joj se već mjesecima bazira na mesu i salatama, koje jede uvijek u isto vrijeme. Odlazi rano u krevet te rano ustaje kako bi vježbala. Znala je da neće imati rezultate ako ne bude disciplinirana, no bilo joj je jako teško. Ona je veliki gurman."

Ipak, Ana je pored vježbanja i pravilne prehrane pila i tablete za mršavljenje koje vjerno reklamira na društvenim mrežama. 

"Toliko je željela ponovo biti najbolji komad na estradi i zatvoriti usta svima koji su je omalovažavali da je učinila gotovo nemoguće", zaključila je na kraju prijateljica.