Nakon Grčke, Portugale, Poljske, Cipra i Slovačke - i BiH odustaje od Eurosonga!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Nina Badrić - 3 Neki se na Eurosongu baš i nisu proslavili, ovo su bile hrvatske pjesme koje su se malo koga dojmile Slika nije dostupna Treba li Hrvatska ići na Eurosong? Evo što ste vi rekli!

Prema pisanju portala Eurosong.hr, ni Bosna i Hercegovina neće sljedeće godine pjesmom ponosno isticati boje svoje zastave!

Naime, zbog globalne ekonomske krize već nekoliko zemalja najavilo je da neće sudjelovati na Eurosongu sljedeće godine. Grčka, Portugal, Poljska, Cipar i Slovačka zbog velike ekonomske krize sljedeće godine neće slati svoje predstavnike na Eurosong, a sada im se pridružila i susjedna Bosna i Hercegovina.

>> Što se događa s Eurosongom? Mnoge zemlje odustale, ne i Hrvatska!

Vijest je potvrdila i šefica bosanskohercegovačke delegacije na Eurosongu, Lejla A. Babović rekavši kako bi 'bilo suludo očekivati da, u situaciji kada postoje ljudi koji nemaju što jesti, novac trošimo na Eurosong.'

Ove godine BiH je na Eurosongu predstavljala ih je pjevačica Maya Sar, no sljedeće godine nažalost će pauzirati.

No dobra vijest je da Hrvatska, koju je ove godine predstavljala Nina Badrić, i dalje ne odustaje od Eurosonga i odlučeno je da sljedeće godine na popularno glazbeno natjecanje u Švedsku šaljemo - klapu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook