Iskreno priznala

Što li će samo Brad reći na njezinu izjavu? - Zar joj je bilo tako loše?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je vjerovati da će hollywoodska glumica Jennifer Aniston u veljači navršiti 45 godina.

U intervjuu kojeg je Jennifer Aniston dala Parade magazinu otkrila je kako trenutno proživljava najbolje trenutke u životu te da ne brine o tome što će za samo dva mjeseca postati godinu dana starija.

'Nemam se razloga brinuti. Dvadesete su mi bile odlične godine no pravi problemi su došli s tridesetima. Upravo je tada počela moja traljava i nespretna životna faza', izjavila je Jennifer Aniston. Dodala je i kako joj to nimalo ne smeta jer je nakon te faze sve postalo puno bolje.

'Sada sam potpuno u svom tijelu, u svom umu. Život mi je potpun. Život je prekrasan. Veoma sam sretna', priznala je glumica koja je već nekoliko godina u sretnoj vezi sa zaručnikom Justinom Therouxom.

Podsjećamo, Jennifer je bila udana za hollywoodskog zavodnika Brada Pitta. U trenutku vjenčanja imala je 31 godinu. Par se razveo pet godina nakon što se Brad zaljubio u svoju sadašnju partnericu Angelinu Jolie.

Izgleda kako su nevolje za Jennifer, kao i nesretna životna faza o kojoj je govorila, počele upravo u tom periodu. Ne možemo se ne zapitati je li i Brad osjetio ovu njezinu lošu fazu i zbog toga potražio ljubav na drugom mjestu ili je upravo zbog njega Jennifer i upala u loše 30-e...

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

Uglavnom, bilo bi zanimljivo čuti njegovu rekaciju na ovu njezinu tvrdnju o traljavim tridesetim godinama koje je zapravo provela uz njega.

Iako se činilo kao da Jennifer Brada nikad neće preboljeti, glumica se uspješno izdigla iznad uzavrelih emocija te se otvorila novim avanturama na ljubavnom planu. Nakon što se skrasila uz Justina, krenulo joj je ponovno i na poslovnom planu.

Snimila je uspješne filmove - 'Horrible Bosses' i 'We're The Miller's' te i dalje nastavlja nizati uspjehe na svakom području na kojem se nađe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene