Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Upoznajte Ljubu, čovjeka koji štiti zakon pod svaku cijenu! Stjepan Perić maestralno je utjelovio policajca Ljubu koji čuva red i mir u Oštrovcu. Pogledajte!


Jesenski adut domaće produkcije Nove TV je dramska serija s elementima humora – Kud puklo da puklo, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Vezani članci Barbara Vicković - 3 Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova Stjepan Perić, Draško Zidar i Katarina Madirazza Pogledajte kako su glumci iz "Dar Mara" utjelovili ekipu svjetske hit-serije: "Brutalno, holivudski!''

U novoj seriji glumi i naš poznati glumac Stjepan Perić koji je utjelovio policajca Ljubu - čovjeka koji štiti zakon pod svaku cijenu!

Dobro došli u Oštovac: Upoznajte likove iz serije 'Kud puklo da puklo'

Stjepana smo ulovili s par kratkih pitanja, a u intervjuu nam je otkrio i sve o svojoj novoj ulozi.

1. Reci nam nešto o svojoj ulozi u seriji 'Kud puklo da puklo'

Igram Ljubu Žulja, jednog od trojice mladića koji žive i rade u selu. Ljubo je policajac, nije pretjerano bistar ali je vrlo uporan i temeljit a posao mu je sve na svijetu. Cilj mu je postati viši inspektor.

2. Dakle glumiš policajca, pa kako si se pripremao za svoju ulogu?

Iako su mu policija, te zakon i red nešto najbitnije u životu on je puno više od policajca. Osim one klasiče pripreme; znanja što se sa mojim likom događa, vođenja bilješki, učenja teksta, pažnje da budem odmoran, svjež, razgiban i prisutan, morao sam ovladati i ličkim naglaskom. A neke male tajne ću ipak zadržati za sebe.

3. Koji su ti bili najveći izazovi na snimanju?

Najveći izazov mi je bio baš svaki dan pronaći u sebi veselje, volju i inspiraciju da napravim nešto novo, duhovito, da idem u nepoznato. Zapravo to je izazov pred kojim svaki dan stoji svatko od nas. Isto tako izazov je bio Ljubi dati jednu dimenziju zbog koje je moja interpretacija originalna, dati mu svoj potpis.

Kako se Ivan Herceg snašao u ulozi svećenika u novoj seriji 'Kud puklo da puklo'?

4. Riječ je o duhovitoj seriji, pa je li ti neka šala posebno ostala u sjećanju?

Do sada je bilo puno takvih događaja i scena, većinom su one bile sa Momčilom Otaševićem i Asimom Ugljenom. Često smo pucali od smijeha ili igrali na tom finom rubu, što je bilo sjajno
za atmosferu na setu i vjerujem da će publika to prepoznati.

5. Što gledatelji mogu očekivati?

Gledatelji mogu očekivati da ću zbog Ljube nestati sa svih onih lista najseksi ili najzgodnijih glumaca, jer sam igrajući njega sve  - samo ne seksi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook