Nakon spektakularnog nastupa na finalu Lige prvaka u Kijevu, Luka i Stjepan, 2CELLOS, su nastavili sa svojom turnejom u Rusiji.

Galerija


 

Vezani članci 2Cellos (Foto: Marko Grubišić) 2Cellos glazbenu pozornicu zamijenili daskama koje život znače Stjepan Hauser o novom videospotu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Pune koncertne dvorane na svim kontinentima, a njihovi su nastupi spektakl koji se mora doživjeti

Mnogi mogu samo u najluđim snovima sanjati da ih Johnny Deep, Alice Cooper i Joe Perry pozovu na svoj koncert, da uživaju i budu njihovi gosti u publici.

 

2CELLOS nisu trebali sanjati taj san. Njima se to ostvarilo! I to zato što su ove poznate face veliki obožavatelji našeg dvojca. Bend Holywood Vampires, složen od ove tri legende, Johnny Deep, Alice Cooper i Joe Perry (Aerosmith) imao je svoj koncert u St Petersburgu, samo dan prije 2CELLOS, a kako su dečki posjetili dvoranu dan prije radi svoje probe, susreli su tamo svoje prijatelje koji su ih pozvali da se malo opuste i dođu uživati na njihovom koncert.

Stjepan Hauser
Stjepan Hauser

 

''Johnny Deppa znamo već dugo i viđali smo se više puta i znamo da je naš veliki obožavatelj. Uvijek ga je lijepo vidjeti jer je baš simpa i cool lik'', komentirao je Stjepan Hauser.

 

A tko zna da li se na tom opuštenom druženju dogovorila kakva zajednička suradnja.