Stipe i Angela Pletikosa vjenčali su se 2003. godine nakon pet godina veze.

Galerija


Krajem svibnja javnost je saznala kako će Stipe Pletikosa dobiti peto dijete.

Vezani članci Jole i supruga Ana (Foto: Instagram) Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) Domaći nogometaš do samog je kraja uspio sakriti vijest da njegova supruga čeka drugo dijete

Tada je sretne vijesti potvrdila njegova voljena supruga Angela, otkrivši kako su ona i bivši Hajdukovac te golman Hrvatske nogometne reprezentacije presretni što u njihovu obitelj stiži još jedan član.

Angela je sada za Story potvrdila i kako je kćerkica stigla na svijet. Ponosni roditelji dali su joj tradicionalno ime Marija. "Došla nam je mala Marija! Jako nas je razveselila i ispunila", kratko je komentirala Angela Pletikosa.

Marija je rođena prošli tjedan, a po nju je stigao ponosni tata u pratnji najstarijeg sina Franka.

Podsjetimo, par se vjenčao 2003. godine nakon 5 godina veze, a osim 9-godišnjeg sina Franka, imaju i 2-godišnjeg sina Manuela, 5-godišnju kćer Eli i 4-godišnju Ružu.

Zanimljivo, par sve do rođenja nije želio znati spol bebice, a Angela je ranije izjavila da odlično podnosi trudnoću te da se osjeća fantastično.

Čestitke sretnim roditeljima!

27 godina stariji princ izvukao ju je iz zatvora kad je imala 16, a onda se u nju i zaljubio