Odala je baš sve

Otkrila prljavo rublje neprežaljenog boy-benda i komentirala glasine da su gej: "Svi su spavali sa svima''

One Direction (Foto: Getty Images) One Direction (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 One Direction (Foto: Getty Images) Galerija

Stilistica One Directiona Lou Teasdale za podcast "Sex, Lies And DM Slides" otkrila je detalje sa svjetskih turneja boy-benda.

Stilistica One Directiona Lou Teasdale (37) prisjetila se vremena kada je s boy-bendom putovala po svjetskim turnejama i za podcast "Sex, Lies And DM Slides" otkrila prljavo rublje o njima.

Pogledaj i ovo showbuzz Za 'poludjeti' Tko bi rekao u što će se ovi klinci pretvoriti!

"Svatko je spavao sa svakim", odala je Teasdele, a zatim je objasnila da ona ipak nije završila u krevetu ni s jednim jer je bila dosta starija od njih i jer je to bio najlakši način da izgubi posao.

"Asistenti i osoblje koji bi se spetljali s nekim iz benda ubrzo nakon toga dobili bi otkaz", dodala je, a u intervjuu je komentirala i glasine o tome da su Louis Tomlinson i Harry Styles bili u tajnoj homoseksualnoj vezi.

"Milijuni djevojaka me pitaju jesu li Louis i Harry gej", kazala je Teasdale, no nije otkrila ima li u tome istine.

Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles i Louis Tomlinson proslavili su se na britanskom X Factoru 2010. godine, gdje su spojeni u jedan bend, a raspali su se 2015. godine, kada je Zayn odlučio graditi solo karijeru.

Uživali su golemu popularnost tijekom svoje četiri svjetske turneje, a milijuni njihovih fanova još se ne mogu pomiriti s raspadom One Directiona i nadaju se njihovu okupljanju.

Nakon raspada benda svatko je krenuo u solo vode, a naviše hitova izbacio je Harry, koji se smatra i najuspješnijim članom bivšeg benda.

Sa svojom bivšom stilisticom svi su ostali u dobrim odnosima, no to bi se nakon ovog intervjua ipak moglo promijeniti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene