Glumac je u Srbiju stigao u pratnji supruge, punice, sina i asistenta, a u Beogradu će boraviti do srijede.


Steven Seagal stigao je, vjerovali ili ne, s čak dvadeset kofera. Majstor borilačkih vještina u Srbiju je došao na poziv Karić zaklade koja će mu danas uručiti i nagradu za njegovu nesebičnost, odnosno angažiranost na humanitarnim projektima. Naime, popularni glumac pokazao se kao veliki humanitarac, a veliki dio svojeg života posvetio je zaštiti životinja i prirode.

Možda njegov centar stvori novog akcijskog heroja!

Vezani članci Demokratska stranka Srbije postavila je spomenik pod nazivom \"Aleksandar Vučić - posljednja NATO raketa\"(Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Srbija obilježava Dan sjećanja na žrtve bombardiranja i 20. obljetnicu zračnih udara NATO U Beogradu održan mirni prosvjed \"Jedan od pet miliona\" (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) U Beogradu još jedan prosvjed protiv vlasti: "Nužno je da se građani Srbije oslobode pritiska pod kojim žive"

Majstor borilačkih vještina jučer je posjetio i Prihvatilište za djecu, a slobodne trenutke uglavnom provodi u restoranima gdje uživa u balkanskim specijalitetima. Njemu i njegovoj obitelji posebno su se svidjeli čevapi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook