U Budvu je stigao Steven Seagal. Holivudski glumac odlučio je ulagati u Crnu Goru pa je tamo stigao s američkim milijunašima.


Steven Seagal u Budvu je stigao na tri dana. Crna Gora oduševila ga je na prvu! 'Sve mi se sviđa. Plaža, ljudi, hrana. Jako je lijepo, vrijeme je dobro. Divno', rekao je slavni hollywoodski glumac i glazbenik.

Vezani članci Dubrovačka policija o zapljeni 60 kilograma marihuane (Foto: Dnevnik.hr) Kakav ulov! Dubrovačka policija uhvatila dvojicu Crnogoraca koji su prevozili više od 60 kilograma marihuane Milo Đukanović (Foto: AFP) Zbog afere Kuverta: Tisuće prosvjednika u Podgorici traži ostavku Đukanovića

Novak Đoković: 'Oženio sam ljubav svog života i nema boljeg osjećaja od toga!'
 
Obilazi područje Budve gdje namjerava graditi, a stigao je u društvu američkih investitora.

'Gledamo kakav bismo posao ovdje mogli napraviti.  Zanima nas gradnja resorta s kinima i koncertnim dvoranama. Ali i druge stvari. Neću raditi sam. Mnogo je ljudi u ovom poslu i pokušavamo napraviti nešto drugačije', otkrio je Seagal dok srbijanski i crnogorski mediji pišu kako mu se svidio i noćni život.

Noću ili danju, glumac privlači pozornost brojnih obožavatelja, a Crna Gora koja sve više privlači investitore, uskoro bi mogla podebljati svoj račun.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook