Tužna vijest

Morrissey: 'Imam rak, ali sada ne namjeravam brinuti o tome'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rastužio je fanove viješću da boluje od raka.

Bivši frontmen Smithsa, Steven Patrick Morrissey, rastužio je fanove viješću da boluje od raka. Slavni je glazbenik rekao da je do sada prošao četiri tretmana za uklanjanje kancerogenih stanica.

Pogledaj i ovo showbuzz Brine se za njega Slomila se: 'Ima cjevčicu kroz koju konzumira hranu'

'Četiri puta su mi već uklanjali kancerogene stanice, no svejedno. Ako umrem, umrem. Ako ne umrem, onda neću umrijeti. Sada se osjećam dobro', rekao je 55-godišnji pjevač koji nakonSmithsa ima uspješnu solo karijeru.

23-godišnja glumica oboljela je od raka - vratila se u Australiju!

'Svjestan sam da na nekim posljednjim fotografijama izgledam nezdravo, no to je ono što vam bolest čini. Neću se brinuti o tome, odmarat ću kad budem mrtav', dodao je.

Zbog bolesti je prošle godine otkazao je čak 22 koncerta, a također je rekao da je sada u godinama kada više ne bi trebao stvarati glazbu.

'Mnogi skladatelji klasične glazbe umrli su u 34. godini. A ja sam još tu i nitko ne zna što sa mnom. Uz malo sreće, prestat ću pjevati zauvijek, što će mnoge ljude učiniti sretnima', kaže Morrissey.

Morrissey nije naveo o kakvom je karcinomu riječ. U medijima se često pisalo da ima velikih zdravstvenih problema s kojima se počeo susretati 2013. godine, kada mu je pukao čir, a zaradio je i upalu pluća. Uslijedilo je trovanje hranom, a nedavno je ponovno imao problema s dišnim sustavom zbog čega je morao otkazati američki dio svoje turneje, piše BBC News.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene