Nakon njegovih izjava sigurno joj nije svejedno. Slavni kompozitor žestoko se obrušio na njezinu izvedbu.


Komplimenti su pljuštali sa svih strana. Netko je iz publike doviknuo kako joj odmah treba dati Oscara za izvedbu 'The Hills Are Alive', 'My Favourite Things', 'Edelweiss' i 'Climb Ev'ry Mountain'. Gaga je izvela pjesme u čast pedesete godišnjce filma 'Moje pjesme, moji snovi' koje je u originalu izvodila Julie Andrews.

Ostavila milijune bez daha - 'Dajte joj Oscara odmah!'

Vezani članci Slika nije dostupna Oscari kao nikad do sada – ovo se događa rijetko! Slika nije dostupna VIDEO Ostavila milijune bez daha - 'Dajte joj Oscara odmah!'

Da, to je bilo tako te večeri na dodjeli Oscara. Lady Gaga svojom je izvedbom mnoge ostavila bez daha, neki su čak i zaplakali, ali jedan kompozitor nije bio ni najmanje oduševljen.

Stephen Sondheim, poznat po Into the Woods, Sweeney Todd i mnogim drugim mjuziklima, ne samo da je nije bio oduševljen već se prilično zapjenio.  

'Na dodjeli Oscara ona je bila sprdnja! Bilo je jadno i smiješno, a tako bi bilo i da je netko drugi pokušao pjevati u polu-operetnom stilu. Ona nije bila u nikakvom doticaju s onim što je pjevala. Ono što se ljudima svidjelo bila je njezina svestranost', rekao je Stephen prilično oštrim tonom.

Nije poznato čime je bio izazvan pa je tek sada komentirao nastup od kojeg je prošlo gotovo mjesec dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook