Čuda iz Dubrovnika

Bila je to ljubav na prvi pogled koju su poželjeli podijeliti s cijelom Hrvatskom

Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Step \'n Jazz (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Step 'n jazz predstavili su svoje umijeće stepanja, plesa koji im je osvojio srca.

Steperi iz grupe Step 'n jazz svojim su plesnim cipelicama napravili posebnu atmosferu na audiciji showa Supertalent te prodrmali studio, publiku i žiri.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova finalistica Diva Gabriela sasvim iskreno otkrila koji su to trenuci kad ne drži konce u rukama: ''Ne stanem ni na čiju stranu''

Rasplesana ekipa iz Dubrovnika inače se bavi svim vrstama plesa, ali najviše stepom. U show su se odlučili prijaviti zbog jednog važnog razloga.

"Odlučili smo se prijaviti na Supertalent jer smatramo da bi se cijela Hrvatska trebalo malo više osvijestiti o stepu", zaključila je njihova članica Mia.

Ona se stepom bavi od malih nogu, a u njega se zaljubila već pri prvom susretu.

"Mama me upisala na step, nakon čega sam se ja zaljubila u njega i eto me tu. Svima bih preporučila da se bave stepom jer je predivan način izražavanja osjećaja, uključuje ritam i uključuje plesnost, što su dva velika faktora u mom životu", zaključila je.

Ovi vrckavi plesači vratili su se na pozornicu Supertalenta i otplesali složenu i vrlo energičnu koreografiju na pjesmu "Toy". Zajednička energija, usklađenost i zarazni ritam koji su proizvele cipelice ovih plesača izazvale su pomutnju u studiju i potvrdile da je step iznimno dojmljiv ples.

"Ako nakon ovog nastupa ne bude više muških članova, onda netko nešto nije skužio", rekao je Davor Bilman, stručnjak za ples. Nastup ove plesne skupine zapravo je žiri ostavio u čudu, pa im je trebalo neko vrijeme da dođu k sebi i pohvale ih kako spada. 

"Vi ne da ste razvalili, vi ste pomeli pozornicu! Moram priznati da sam vas prvi put doživjela kao klince, a sad ste mi skroz nekako odrasli", komentirala je razdragana Maja Šuput i dodala kako su živi dokaz da se upornost, marljivost i odricanje isplati. 

Njih gledamo i u finalu. 

Više od showu "Supertalentu" čitajte na službenoj stranici

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene