Vrijedna divljenja

Maja ju je usporedila s anđelom, za Martinu je Stella uzor svima, a pogledajte što je ona rekla na sve to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na kraju prve emisije uživo showa Supertalent saznali smo da ćemo u finalu gledati Damiana Roija, Hayforda Okinea, ali i Stellu Scholaju, divnu djevojku koja je osvojila srca publike i žirija.

Stella Scholaja srca publike i žirija osvojila je već u audicijskim emisijama showa Supertalent, a da je tako i dalje, vidjeli smo tijekom i nakon prve emisije uživo sedme sezone.

Pogledaj i ovo Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Ona vjeruje Hrabra Stella završila nastup u suzama te poslala snažnu poruku onima koji ne vjeruju u sebe

Naime, tu divnu djevojku gledat ćemo i u finalu. 

"Vrijedna si da budeš životni uzor svima, zbog tebe sam zahvalna što postoji ova sezona Supertalenta", poručila joj je Martina.

"Što god napraviš ili ne napraviš, ti si vrijedna divljenja", zaključio je Davor i priznao da ga je njezin nastup raznježio, a Maja ju je usporedila s anđelom.

Nakon što je saznala da ćemo ju gledati u finalu, Stella je zaplakala na pozornici, a i u backstageu, gdje je Miji Kovačić dala prvu izjavu nakon objave finalista.

''Osjećam se nevjerojatno, još uvijek plačem, ne znam što da kažem. Ne mogu vjerovati, hvala je jedino što mogu reći'', izjavila je i dodala da s pripremama za finale počinje odmah.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene