Mladi zavodnik

Svi pričaju o tome: Sin Lepe Brene nije se mogao odvojiti od jedne od najljepših pjevačica u regiji?

Stefan Živojinović i Milica Pavlović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović i Milica Pavlović (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Živojinović i Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) +0 Milica Pavlović (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o Stefanu Živojinoviću te pjevačici Milici Pavlović, koji se nisu skrivali na njezinu sinoćnjem koncertu.

U susjednoj Srbiji opasno se šuška o novom paru.

Pogledaj i ovo Lepa Brena sa sinovima - 2 Evo i zašto! Imena Breninih sinova dobro su poznata u regiji, ali u rodnom listu pišu se potpuno drugačije!

Radi se o mladom glazbeniku Stefanu Živojinoviću te pjevačici Milici Pavlović, koji se nisu odvajali na njezinu sinoćnjem koncertu u jednom noćnom klubu u Beogradu.

Prema pisanju regionalnih medija, sin Lepe Brene napravio je potpunu pomutnju od prvog trenutka kada je ušao u klub, a on i lijepa pjevačica čitavu večer nisu skidali pogled jedno s drugoga te su se tajanstveno osmjehivali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

"Od trenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primijetila s pozornice, njih dvoje nisu prestali gledati jedno u drugo. Iako su se oko njega stiskale djevojke pokušavajući da ih primijeti, Živojinović je pažnju fokusirao na pozornicu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno da su gosti to naveliko komentirali. U jednom se trenutku u klubu pojavio tenisač Filip Krajinović, koji je čest gost Miličinih koncerata, a i o njihovu se odnosu pisalo. Međutim, pjevačica se čak nije niti pozdravila s njim, dok joj se Stefan na kraju i pridružio na pozornici te su zajedno otpjevali nekoliko pjesama", prenosi bosanski Express Tabloid.

"Došao sam čuti jednu od najboljih pjevačica koja najbolje radi taj posao na našoj estradi. Nisam imao priliku ranije, a ona je i jedna od najljepših pjevačica na sceni", rekao je u intervjuu za srpski Blic Stefan, a na pitanje bi li bio s njom, jasno je poručio: "Svi bi bili s Milicom."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Pjevačica je novinarima kroz smijeh otkrila kako je takve priče saznala upravo od njih te da nema komentara, a zanimljivo, na ovom je nastupu prekršila pravilo kojeg se strogo drži već godinama, a to je da odmah nakon nastupa napušta objekt u kojem ga je odradila. Ovoga puta je ostala upravo u Stefanovu separeu. 

Pjevačica se već jutros pohvalila time da uživa u Milanu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) +5 Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Celebrity Napio se, oženio, a sada požalio? Holivudski glumac traži poništenje braka nakon samo 4 dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene