Radi se o Stefanu Živojinoviću te pjevačici Milici Pavlović, koji se nisu skrivali na njezinu sinoćnjem koncertu.

Galerija


U susjednoj Srbiji opasno se šuška o novom paru.

Vezani članci Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Sin Lepe Brene kupio stan na kredit! Da, da, dobro ste čuli, ništa keš, samo na rate! Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) Potresna ispovijest Lepe Brene: Pjevačica otkrila stravične detalje o otmici svog sina

Radi se o mladom glazbeniku Stefanu Živojinoviću te pjevačici Milici Pavlović, koji se nisu odvajali na njezinu sinoćnjem koncertu u jednom noćnom klubu u Beogradu.

Prema pisanju regionalnih medija, sin Lepe Brene napravio je potpunu pomutnju od prvog trenutka kada je ušao u klub, a on i lijepa pjevačica čitavu večer nisu skidali pogled jedno s drugoga te su se tajanstveno osmjehivali.

"Od trenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primijetila s pozornice, njih dvoje nisu prestali gledati jedno u drugo. Iako su se oko njega stiskale djevojke pokušavajući da ih primijeti, Živojinović je pažnju fokusirao na pozornicu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno da su gosti to naveliko komentirali. U jednom se trenutku u klubu pojavio tenisač Filip Krajinović, koji je čest gost Miličinih koncerata, a i o njihovu se odnosu pisalo. Međutim, pjevačica se čak nije niti pozdravila s njim, dok joj se Stefan na kraju i pridružio na pozornici te su zajedno otpjevali nekoliko pjesama", prenosi bosanski Express Tabloid.

"Došao sam čuti jednu od najboljih pjevačica koja najbolje radi taj posao na našoj estradi. Nisam imao priliku ranije, a ona je i jedna od najljepših pjevačica na sceni", rekao je u intervjuu za srpski Blic Stefan, a na pitanje bi li bio s njom, jasno je poručio: "Svi bi bili s Milicom."

Pjevačica je novinarima kroz smijeh otkrila kako je takve priče saznala upravo od njih te da nema komentara, a zanimljivo, na ovom je nastupu prekršila pravilo kojeg se strogo drži već godinama, a to je da odmah nakon nastupa napušta objekt u kojem ga je odradila. Ovoga puta je ostala upravo u Stefanovu separeu. 

Pjevačica se već jutros pohvalila time da uživa u Milanu.

Napio se, oženio, a sada požalio? Holivudski glumac traži poništenje braka nakon samo 4 dana