Brojni mladi koji su u samoizolaciji su sa svojih prozora pjevali, a svi okupljeni su ih snimali, uključujući i kći američkog predsjednika, Ivanku Trump.

Galerija


Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump, na svom je profilu na Instagramu objavila snimku iz Bostona na kojoj brojni stanovnici zajedno sa svojih prozora i na ulici pjevaju pjesmu "Lean on me".

Vezani članci Obitelj Trump 2017. godine Svojim su kontroverznim ponašanjem sablažnjivali javnost, a prisjetili smo se trenutka kad su 2017. postali prva obitelj Amerike Karlie Kloss Imućna muževa obitelj otpočetka ju je odbacivala, ali ona im je sad javno pokazala što misli o njima

Brojni mladi koji su u samoizolaciji su sa svojih prozora pjevali, a svi okupljeni su ih snimali i pridružili im se, uključujući i kći američkog predsjednika. "Jedni za druge u Bostonu", napisala je te podijelila video uz oznaku "zajedno odvojeni".

Ivanka je prije nekoliko dana objavila kako se testirala te je nalaz pokazao kako nije pozitivna na koronavirus. Kći američkog predsjednika vratila se na posao u Bijelu kuću nakon što je nekoliko dana bila kod kuće u samoizolaciji.

Darijo Srna kilometrima udaljen, ali srcem ne: Njegova poruka odjeknula među fanovima!