Stacy Keibler je otkrila u čemu leži tajna njezinih vitkih nogu, čvrstog trbuha i bedara bez celulita.


U najnovijem broju magazina NewBeauty, Stacy Keibler, dugogodišnja djevojka hollywoodskog zavodnika Georgea Clooneya, priznala je kako kad je u pitanju njezin izgled, puno toga može zahvaliti genetskom naslijeđu, no također mnogo toga postiže svakodnevnim vježbanjem.

'Vjerujem kako si ono što jedeš pa se trudim jesti mnogo organskog voća i povrća', izjavila je 33-godišnja Stacy, najpoznatija kao umirovljena wrestlerica.

Vezani članci Aktivna Hrvatska u Drnišu - 1 Poznata hrvatska trenerica Asja Petersen razbudila Drniš Aktivna Hrvatska - Mentalni trening - 1 Otkrivena formula sreće u doba koronavirusa na radionici Mentalnog treninga i Aktivne Hrvatske

>> Za njima pate žene diljem svijeta, a oni izlaze samo s ovakvim curama!

No, s obzirom da se u posljednje vrijeme pridržava oštre dijete 'Clean Cleanse', iz svoje prehrane je eliminirala voće, grahorice, žitarice i gluten. Ovaj način prehrane koji trenutno prakticira zove eksperimentom za svoje tijelo.

'Život mi se promijenio kad sam započela s ovim 21-dnevnim programom čišćenja', izjavila je Stacy koja se zaista može pohvaliti atletskom figurom.

'Moj trening se sastoji u svakodnevnom znojenju. Vježbam redovito. Ako i nemam puno vremena trudim se barem 10-ak minuta skakati po kući na jednom mjestu. Važno je samo oznojiti se', tvrdi Stacey.

A kad je riječ o uklanjanju celulita, ova vrijedna ljepotica tvrdi:
'Bedra trljam četkom protiv celulita. To je zaista odličan način za uklanjanje mrtvih stanica i pokretanje limfnog sustava'.

Izgleda kako Stacey mnogo vremena posvećuje svom izgledu. A koliko se to isplati - najbolje svjedoči ona sama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook