najvažnije žene tenisača

Slučaj Novaka Đokovića potaknuo je glasine o lošem odnosu njegove supruge i majke, nisu se uspjele složiti ni u najtežim trenucima

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Galerija

Odnos Jelene i Dijane Đoković navodno je loš od samog početka, a srpski mediji pišu da ih Novakova drama u Australiji dodatno udaljila.

Najbolji tenisač svijeta, 34-godišnji Novak Đoković, posljednjih je dana u centru medijske pažnje zbog drame koju je proživljavao u Australiji, a sve to je utjecalo i na odnose u njegovoj obitelji.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Srpski mediji ovih su se dana raspisali o zahlađenom odnosu dvije najvažnije žene u njegovu životu, supruge Jelene i majke DIjane, koje je ova kriza dodano udaljila.

Jelena i Dijana Đoković nisu uspjele pomiriti vidike čak i u najtežim trenucima njihova voljenog Novaka, piše Story.rs.

To su pokazale načinima na koje su ga podržale.

Njegova majka Dijana glasno istupala u javnost kad god joj se ukazala prilika te je zajedno sa suprugom Srđanom i sinom Đorđom, protestirala ispred beogradske Narodne Skupštine, održavala konferencije i davala intervjue za australske medije, otvoreno optužujući tamošnje vlasti za maltretiranje njezina sina.

Jelena se oko svega oglasila samo jednom na svojem Instagramu gdje se pomno odabranim riječima distancirala od izjava i istupa Novakove majke i ostatka obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Đokovićeva majka je, prema pisanju srpskih medija, nezadovoljna izborom svojeg sina još od početka njegove veze s Jelenom i to zato jer je Novak zbog nje postao vegan i okrenuo se duhovnom životu, a navodno je i ostatak njegove obitelji doživljava kao odmetnicu.

Podsjetimo, Novak i Jelena u braku su od 2014. godine i zajedno imaju dvoje djece, sedmogodišnjeg sina Stefana i četverogodišnju kćer Taru.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nevjera - 4 Celebrity Ljubio je samo ljepotice, nijedna ga još nije smirila, a na prvi pogled je jasno s kojim ga holivudskim glumcem uspoređuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene