Sridevi Kapoor (Foto: Getty)
Sridevi Kapoor (Foto: Getty) Foto: Getty

Najpoznatija samo pod imenom Sriedvi, 54-godišnja glumica umrla je na svečanosti vjenčanja svog šogora.


Bolivudska filmska zvijezda Sridevi Kapoor, smatrana jednom od najvećih glumica indijske kinematografije, umrla je u Dubaiju, objavila je u nedjelju njezina obitelj.

Najpoznatija samo pod imenom Sriedvi, 54-godišnja glumica umrla je na svečanosti vjenčanja svog šogora, objavljeno je. Iako se kao uzrok smrti prvotno navodio srčani udar, policijskom istragom ustanovljeno je da je nesretna Sridevi umrla od utapanja, piše Independent.

Vezani članci Slika nije dostupna Bollywood snima najskuplji spektakl o Isusu Slika nije dostupna Bollywood: Indijski glumac odustao od uloge Hitlera

Njezino tijelo pronađeno je u kupaonici luksuznog hotea, a iznenadna smrt rastužila je Bollywood, ali i obožavatelje diljem Indije.

Shree Amma Yanger Ayappan prvi je put stala pred kamere kad je imala samo četiri godine. Glumila je u desecima filmova, a najbolje se pamte njezine uloge i plesne točke u hitovima kao što su "Mr India," "Nagina"(Žena zmija) i "Chandni" (Mjesečina).

Dobitnica je nagrade Padma Shri, jedne od najuglednijih civilnih nagrada u Indiji, a zadnju je ulogu imala 2017. u filmu "Mom".

Sridevi Kapoor (Foto: Getty)
Sridevi Kapoor (Foto: Getty) Foto: Getty