Oscar

Sramotni, kontroverzni trenuci koje (ne)želimo zaboraviti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo su neki od sramotnih i kontroverznih trenutaka koje bi slavne osobe vjerojatno željele što prije zaboraviti...

Dodjela najprestižnije filmske nagrade Oscar uvijek je glamurozna, no često se znaju 'zalomiti' trenuci koje slavne zvijezde žele što prije zaboraviti.

Pogledaj i ovo Billy Porter (Foto: AFP) Uvijek svoj Glumac opet došao u raskošnoj haljini i štiklama, kaže da je inspiraciju pronašao u kraljevskoj obitelji

1. Jennifer Lawrence

Za većinu ljudi ovo bi bio najsramotniji trenutak u njihovim životima nakon kojeg se dugo ne bi oporavili. No, tako ne misli Jennifer Lawrence koja se zaista osramotila pred svima kada je pala na stepenicama dok je krenula po svoj zlatni kipić.

'Mogu samo reći ružnu riječ koja počinje na 'F',' rekla je J.Law kada se konačno popela na pozornicu. Jenn je 2013. godine pala dok se penjala stepenicama na pozornicu kako bi pokupila zlatni kipić, a prošle se godine nezgoda dogodila u trenutku kada je zakoračila na crveni tepih.

OSCAR ANKETA: Koji od nominiranih filmova zaslužuje Oscara?

2. Kristen Bell

Kristen Bell na dodjeli Oscara morala je urinirati u staklenku jer joj je haljina bila preuska. 'Ne, nije bila udobna i nisam to shvatila dok je nisam obukla. Bila je jedna situacija u koju je bila uključena staklenka', priznala je lijepa glumica u emisiji 'Live'. 'O, kao da vi nikada prije niste urinirali u staklenku u ogromnoj haljini za bal', odgovorila je na smijeh publike.

3. Adrien Brody i Halle Berry

Oscara za najbolju mušku ulogu 2003. godine dobio je Adrien Brody za ulogu u filmu 'Pijanist'. Glumac je bio izvan sebe od sreće, a oduševljenje pobjednika svima se urezalo u pamćenje. Brody se popeo na pozornicu i strastveno obljubio Halle Berry koja mu je uručila nagradu.

4. Sean Young

52-godišnja glumica Sean Young posvađala se s predstavnikom osiguranja na zabavi nakon dodjele Oscara 2012. godine. Verbalni sukob pretvorio se u fizički, a na kraju je i uhićena. Ipak, ovo nije prvi incident Sean Young na Oscarovim zabavama. 2006. pokušala se ušuljati na zabavu Vanity Faira skrivajući se iza Jennifer Aniston. 'Bilo je to vrlo degradirajuće, ali u situaciji kad nemaš što izgubiti nije to neki veliki problem', tada je rekla.

Sean Young Leaves Police Department - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

5. David Niven i goli muškarac

1974. godine glumac David Niven trebao je dodijeliti nagradu kada se iza njega na pozornici pojavio potpuno gol muškarac i protrčao pozornicom. 'Zar nije fascinantno to što je jedini trenutak smijeha u svom životu osigurao skidanjem i pokazivanjem svojih nedostataka', prokomentirao je Niven i mirno nastavio dalje.

6. Angelina Jolie

Tijekom svog govora 2000., Angelina Jolie javnosti je priuštila jedan od najkontroverznijih trenutaka kada je izjavila: 'Ludo sam zaljubljena u svog brata!' A kasnije su Jolie i James Haven podijelili i sočan poljubac u usta.

7. Roberto Benigni

Na dodjeli 71. Oscara, dogodio se jedan od najveselijih trenutaka u povijesti ceremonije. Glumac Roberto Benigni, bio je nominiran za najboljeg glumca, a najveći rivali te godine bili su mu Tom Hanks i Ian McKellen. Kada je dobio Oscara priredio je zabavu kakvu nitko nije očekivao! Prvo se popeo na stolicu, zatim izljubio sve oko sebe, a onda održao govor u kojemu je napomenuo kako bi se seksao s cijelom publikom.

8. Sylvester Stallone

Sylvester Stallone na početku svoje karijere nije ni pomišljao da će se jednog dana naći na velikoj pozornici. Ali kad se to dogodilo, napravio je nešto zaista čudno. Potukao se s Muhamedom Alijem, jer, ipak je on utjelovio Rockyja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene