Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, preminula je u nedjelju, a pjevačica je neutješna.

Galerija


Jelena Karleuša neutješna je zbog smrti majke Divne, koja je preminula u nedjelju u 61. godini nakon borbe s teškom bolesti.

Vezani članci Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Bilo je to previše za nju: Lepa Brena u suzama i bez riječi napustila televizijski studio Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Karleuša u teškom stanju poslije majčine smrti: Kosu je drastično skratila, samo šuti, odbija jesti i piti

U prostorijama Radio Beograda za Divnu je u srijedu održana komemoracija, a na licima pjevačice i njezina supruga Duška Tošića vidljiva je neopisiva bol, piše srpski Blic. 

Duško je uz Jelenu cijelo vrijeme, pridržava je, a na komemoraciji njezinu ruku nije ispuštao iz svoje. Pjevačici je neizmjerno teško, a tuga ju je toliko shrvala da ne može ni pričati. Na komemoraciji je samo mirno sjedila i cijelo vrijeme gledala u pod. 

Srpski mediji također pišu da je Karleuša donijela odluku da poslije svega što joj se izdogađalo na neko vrijeme ode iz Srbije pa će se tako sa suprugom Duškom zaputiti u Kinu, gdje on trenutačno živi jer igra za njihov nogometni klub. Otkako je saznala da joj je majka preminula, Jelena nije izlazila iz svog doma na Dedinju.

Jelena je vijest o smrti majke saznala nakon što se vratila iz Austrije, gdje je imala koncert tijekom vikenda.

Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

Video ''Plesa sa zvijezdama'' pravi je hit: ''Najbolji promo snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina!''