Glavna zvijezda "Čiste ljubavi"

Pokazala seksi liniju na odmoru: Zgodna Tara spremna za nastavak snimanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde serije vraćaju se snimanjima, a sudbina povratka u stvarnost nije zaobišla ni glavnu glumicu nadolazeće serije Nove TV, Taru Rosandić.

Ljetna pauza na setu serije "Čista ljubav" je gotova. Zvijezde serije vraćaju se snimanjima, a sudbina povratka u stvarnost nije zaobišla ni glavnu glumicu nadolazeće serije Nove TV, Taru Rosandić.

Pogledaj i ovo showbuzz pobjegli sa seta Na zasluženoj pauzi: Gdje odmara Nives, a gdje Momčilo?

Seksi Tara imala je super odmor, iako je većinu slobodnih dana provela u Zagrebu, iskoristivši vrijeme da ga provede s obitelji i prijateljima. Uspjela je ova zgodna glumica provesti koji dan i u Dubrovniku te na Viru pa je pokazala na odmoru i svoju zavidnu figuru.

"Odlučila sam pauzu provesti većinom u Zagrebu. Bila je zahtjevna sezona pa sam htjela provesti neko vrijeme kod kuće i s obitelji i prijateljima, koji su, eto, većinom bili u gradu. Samo sam na nekoliko dana otišla u Dubrovnik na premijeru "Glembajevih", uživati u izvedbi svojih kolega i posjetiti prijateljicu, redateljicu Janju Pilić na Viru. Zbog dobrog društva sam uspjela napuniti baterije i jedva čekam da krenemo sa snimanjem serije i sezonom u Gavelli", rekla je za DNEVNIK.hr Tara Rosandić.

Da podsjetimo, u seriji "Čista ljubav" Tara Rosandić glumi glavni ženski lik - Sonju, dok joj je partner Ivan Herceg koji igra ulogu Tome. Serija kreće na jesen na Novoj TV, a svi je već željno iščekuju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene