Zvijezde serije vraćaju se snimanjima, a sudbina povratka u stvarnost nije zaobišla ni glavnu glumicu nadolazeće serije Nove TV, Taru Rosandić.

Galerija


Ljetna pauza na setu serije "Čista ljubav" je gotova. Zvijezde serije vraćaju se snimanjima, a sudbina povratka u stvarnost nije zaobišla ni glavnu glumicu nadolazeće serije Nove TV, Taru Rosandić.

Vezani članci Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Koliko ljepote na jednom mjestu: Fotografija koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje! Ena Friedrich (Foto: Instagram) Njezin Instagram vrvi seksi fotografijama: Ovo je Playboyeva zečica koja će podignuti prašinu u novom showu

Seksi Tara imala je super odmor, iako je većinu slobodnih dana provela u Zagrebu, iskoristivši vrijeme da ga provede s obitelji i prijateljima. Uspjela je ova zgodna glumica provesti koji dan i u Dubrovniku te na Viru pa je pokazala na odmoru i svoju zavidnu figuru.

Tara Rosandić (Foto: Privatni album)
Tara Rosandić (Foto: Privatni album) - 4

"Odlučila sam pauzu provesti većinom u Zagrebu. Bila je zahtjevna sezona pa sam htjela provesti neko vrijeme kod kuće i s obitelji i prijateljima, koji su, eto, većinom bili u gradu. Samo sam na nekoliko dana otišla u Dubrovnik na premijeru "Glembajevih", uživati u izvedbi svojih kolega i posjetiti prijateljicu, redateljicu Janju Pilić na Viru. Zbog dobrog društva sam uspjela napuniti baterije i jedva čekam da krenemo sa snimanjem serije i sezonom u Gavelli", rekla je za DNEVNIK.hr Tara Rosandić.

Da podsjetimo, u seriji "Čista ljubav" Tara Rosandić glumi glavni ženski lik - Sonju, dok joj je partner Ivan Herceg koji igra ulogu Tome. Serija kreće na jesen na Novoj TV, a svi je već željno iščekuju!

Tara Rosandić (Foto: Privatni album)
Tara Rosandić (Foto: Privatni album) - 3