vruće ljeto

Splitski festival: Pogledajte tko je što nosio, s kim došao i o čemu se pričalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prokurative su bile pune poznatih lica, kako na pozornici tako i izvan nje.

55. Splitski festival treće finalne večeri okupio je zvijezde domaće estradne scene.  Split je oduvijek bio poznat po dobroj zabavi i tom famoznom šušuru, a publiku zabavlja ono što se događa na sceni kao i što se događa iza nje.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Severina uživa u ljubavi s Igorom: Poljupci padali na sve strane na Splitskom festivalu

Petar Grašo i Danijela Martinović jedan su od omiljenih parova domaće scene, a vrckava pjevačica sve je oduševila svojim izgledom u bijeloj haljini i novoj frizuri. Već neko vrijeme najavljuju svadbu, pa možda upravo u ovakvom Arileo haljini vidimo Danijelu pred oltarom. Nije ni čudno da je upravo ona dobila nagradu za najbolji stajling. Grašo je pak proglašen pobjednikom Splistkog festivala, a s pjesmom 'Moje zlato' proglašen je pobjednika po izboru publike i stručnog žirija.

Osim Graše, slavio je i Tedi Spalato, Tomislav Bralić i klapa Intrade, ... Bila je gužva u Splitu, a brojni gosti su uživali u vrućoj ljetnoj noći. Bio je tamo i Oliver Dragojević, Mladen Grdović, Jole sa suprugom i kćerima, Ivana Marić, Indira i grupa Colonia, Ivana Kovač, Doris Dragović, kao i Ivana Kindl, pjevač Jacques Houdek, Giuliano, Damir Kedžo koji se predstavio s novom pjesmom nakon operacije čeljusti...


 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene