Sophia Hadjipanteli suočava se s brojnim negativnim komentarima na račun izgleda ali i prijetnjama smrću.

Galerija


Instagram zvijezda Sophia Hadjipanteli kojoj su 22 godine, svjetsku je slavu stekla zahvaljujući tamnim spojenim obrvama, zbog kojih danas dobiva ozbiljne prijetnje smrću.

Vezani članci Katarina Peović Katarina Peović: "HDZ-ovac me napao u pauzi u Saboru, bezumno je urlao da su moji preci koljači" Čudnovate obrve Pokušale si same urediti obrve pa su usput našle i sponzora

Ova rođena Cipranka koja je prvo emigrirala u London, a potom u SAD, izjavila je kako ju bombardiraju uvredama i prijetnjama zbog ekscentričnog izgleda koji njeguje.

"Dobivam puno prijetnji smrću. Trudim se ne čitati ih, ljudi mi govore kako ne bi trebala obraćati pažnju to", izjavila je Sophia u jednoj od brojnih televizijskoj emisija u kojoj je gostovala,"Good Morning Britain", voditelja Piersa Morgana i Susanne Reid.

Sam Piers je priznao kako je njezin izgled na neki način "uvrnuto zanimljiv", i zaključio kako su prijetnje smrću koje dobiva zaista gnjusne, dok je Sussana komentirala kako bi jednostavno trebala prijeći preko toga.

Sophia je u sretnoj vezi s londonskim fotografom Zacom Apostolouom koji protiv njezinih obrva nema ništa.

"Obožava ih. U djetinjstvu je također imao spojene obrve. Ja svoje bojim, i prirodno su mi tamne ali ne jako. A svaki put kad ih bojim on me sa zanimanjem ispituje što i kako radim", izjavila je Sophia.

Sophia je prvi put obrve obojala u crno 2014. godine i to slučajno, no umjesto da ispravi grešku odlučila je na njoj zaraditi što se pokazalo kao pametna ideja.

Također se nada kako će inspirirati druge ljude sa spojenim obrvama, koristi hešteg #UnibrowMovement na svom profilu na Instagramu.

"Stvarno želim potaknuti ljude da me pogledaju i pogledaju moje obrve i shvate da sam prekrasna. Nikad nisam svoje samopouzdanje gradila na mišljenjima drugih iako sam u školi bila izložena zlostavljanju vršnjaka zbog izgleda ali i porijekla. Nisam dobro pričala engleski jezik i bila sam najmanja u razredu. Odrastajući u konzervativnoj sredini Marylanda, biti drugačiji nije bilo prihvatljivo no za mene je predstavljalo pravi izazov", izjavila je.

Uz negativne komentare na društvenim mrežama, Sophia se s negativnim komentarima suočava i dok hoda ulicom na što je već navikla.

"Mama mi je oduvijek govorila da je dobro imati guste obrve jer je ona svoje počupala jer su 90-ih godina u trendu bile one iscrtane olovkom. S 15 godina sam svakako htjela imati one oštrog luka ali trend gustih obrva je rastao i zaključila sam kako je vrijeme da ih uzgojim", zaključila je Sophia.

Maja Šuput u Beogradu pokazala grudi, a zaručnik Nenad joj šalje cvijeće