Sonja Kovač ljetnim fotkama oduševljava svojih 417 tisuća pratitelja na Instagramu.

Galerija


Jedna od naših najuspješnijih blogerica ljeto provodi na Mykonosu.

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač počastila pratitelje predivnim prizorom s dečkom kojeg je dosad skrivala, posvetila mu objavu Sonja Kovač (Foto: Instagram) Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke

Nije tajna da Sonja Kovač obožava putovati, a bajkovite fotografije s putovanja oduševljavaju njezine obožavatelje na Instagramu, njih čak 417 tisuća.

Plavokosa glumica i influencerica posljednjih se dana nalazi na popularnom grčkom otoku Mykonosu, na kojem se skinula u bikini, na opće oduševljenje muškog dijela publike.

"Ljeto, prekrasno si", napisala je Sonja pored fotografije u prekrasnom bazenu u kojem je njezina stražnjica u prvom planu.

"Čak je i Afrodita blijeda kopija tvoje ljepote", jedan je od najmaštovitijih komentara koje smo pročitali ispod objave.

Čini se kako se Sonjin angažman u plesnom showu "Ples sa zvijezdama" itekako isplatio jer se ljepotica može pohvaliti zategnutim tijelom, za koje su bili zaslužni svakodnevni višesatni treninzi s njezinim partnerom Goranom Voglešom.

Sonji društvo na putovanjima radi njezin dugogodišnji partner Goran Mandić, koji se u posljednje vrijeme pojavljuje na nešto više njezinih fotografija nego prije, no par detalje svoje veze brižno čuva od očiju znatiželjne javnosti. 

Turbulentan put latino dive Jenny "iz kvarta": Nekoć obična cura, a danas milijunašica raskošnih oblina