Sonja Kovač ljetnim fotkama oduševljava svojih 417 tisuća pratitelja na Instagramu.

Galerija


Jedna od naših najuspješnijih blogerica ljeto provodi na Mykonosu.

Vezani članci Sonja Kovač (Foto: Instagram) Jedna od najljepših domaćih plavuša progovorila o dečku:"On mene spušta, ja njega dižem" Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač pozira u hotelu na lokaciji koja jednostavno oduzima dah: Pogledajte samo prizor iza nje

Nije tajna da Sonja Kovač obožava putovati, a bajkovite fotografije s putovanja oduševljavaju njezine obožavatelje na Instagramu, njih čak 417 tisuća.

Plavokosa glumica i influencerica posljednjih se dana nalazi na popularnom grčkom otoku Mykonosu, na kojem se skinula u bikini, na opće oduševljenje muškog dijela publike.

"Ljeto, prekrasno si", napisala je Sonja pored fotografije u prekrasnom bazenu u kojem je njezina stražnjica u prvom planu.

"Čak je i Afrodita blijeda kopija tvoje ljepote", jedan je od najmaštovitijih komentara koje smo pročitali ispod objave.

Čini se kako se Sonjin angažman u plesnom showu "Ples sa zvijezdama" itekako isplatio jer se ljepotica može pohvaliti zategnutim tijelom, za koje su bili zaslužni svakodnevni višesatni treninzi s njezinim partnerom Goranom Voglešom.

Sonji društvo na putovanjima radi njezin dugogodišnji partner Goran Mandić, koji se u posljednje vrijeme pojavljuje na nešto više njezinih fotografija nego prije, no par detalje svoje veze brižno čuva od očiju znatiželjne javnosti. 

Turbulentan put latino dive Jenny "iz kvarta": Nekoć obična cura, a danas milijunašica raskošnih oblina