Sonja Kovač i Olivia Culpo srele su se na Tjednu mode u Parizu.

Galerija


Blogerica Sonja Kovač trenutno se druži s modnom elitom u Parizu gdje se održava prestižni Tjedan mode.

Vezani članci Koronavirus u Parizu U ovom europskom gradu čak 39 posto zaraza je britanskim sojem: ''Situacija je alarmantna'' Industrijski centar u Parizu, ilustracija Pariški sud odlučio: ''Država je zakazala oko redukcije emisija stakleničkih plinova''

Domaću ljepoticu i jednu od najuspješnijih domaćih influencerica u Grad ljubavi vodio je poznati brand Revolve, a svoje putovanje Sonja vjerno dokumentira na društvenim mrežama, što joj je i posao.

A na posljednjoj fotografiji Sonja pozira s jednim od najpoznatijih modela današnjice te bivšom Miss SAD-a Olivijom Culpo u trendi krpicama.

"Olivia Culpo želi posjetiti Hrvatsku. Čekamo te, djevojko! Nevjerojatna osobnost i još ljepša uživo", imala je samo riječi hvale Sonja o manekenki koja je poznata i kao bivša djevojka poznatog glazbenika Nicka Jonasa.

I dok je Olivia nosila crni kombinezon, Sonja se odlučila za izrezanu leopard haljinu i crvenu beretku koje je uparila s bijelim čizmama.

Sigurne smo kako atraktivna Hrvatica privlači poglede u Parizu te se nadamo kako će Olivia ozbiljno shvatiti poziv da posjeti Lijepu našu. 

Maja Šuput usred koncerta u nevjerici gledala što radi muškarac u prvom redu