Sonja Kovač podijelila je seksi fotografije iz bazena i našalila se s pratiteljima pa su se i oni s njom.

Galerija


Naša poznata influencerica Sonja Kovač (37) oduševila je svoje pratitelje na Instagramu duhovitom i seksi objavom. 

Vezani članci Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač zagolicala maštu pratitelja u toplesu, neki se našalili, a ona objasnila: "Sve je više seksi kad sunce zađe!" Sonja Kovač i Goran Mandić Romantičan trenutak Sonje Kovač s dečkom kojeg je godinama skrivala zasjenile su njezine zanosne obline: "Blago njemu!"

"Oprostite, nema spasioca na dužnosti!  Ako fotke svajpaš dovoljno brzo nalijevo, ispast će kao video gdje plivam! Zahvali mi kasnije!" napisala je Sonja, koja trenutačno uživa u odmoru na Braču.

Na fotografijama Kovač pliva u bazenu u plavom bikiniju i u prvom jr planu njezina pozadina. Influencerica je brzo prikupila više od 14.000 lajkova i dobila brojne komplimente.

"Maco", napisala joj je Nives Celzijus. 

"Mislim da nitko nije primijetio plivaš li ili ne, ako me razumiješ", "Lijepo plivaš", "Uh. Lijepi pogled", "Odlično", "Ajme", "Fotka je baš vrh", "Učiš li to plivati?", "Koja sirena u ovom plavetnilu", "Predivna si", komentirali su pratitelji. 

Dok se većina zvijezda toga srami, on otvoreno govori o svojim kozmetičkim zahvatima i dijeli fotke pa poručuje: "Nije sramota biti tašt"

Ogroman izrez na Severininoj haljini izgleda kao da će svaki tren otkriti više nego što bi trebalo, počastila fanove prizorom za pamćenje!