Bivša ljubavnica bosanskog pjevača Halida Muslimovića iznijela je teške optužbe protiv njega.

Galerija


Sonja Bašić, samohrana majka i bivša ljubavnica popularnog bosanskohercegovačkog pjevača Halida Muslimovića optužila ga je za niz nedjela. Naime, nakon što ju je obljubio i od nje emotivnom ucjenom iznudio 400.000 dolara - počeo ju je tući. 

Vezani članci Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana Vjenčanje (Foto: Screenshot/Twitter) Ljubavnica se pojavila na vjenčanju i izazvala opći kaos

Australski mediji raspisali su se o slučaju te tvrde da je Sonja Halida upoznala na jednom od njegovih koncerata u Melbourneu 2015., a ubrzo je planula strastvena ljubav i seksualna afera. 

Navodno su tri godine ljubovali i putovali po svijetu i Australiji, a onda je pjevač od Sonje počeo tražiti novac kako bi oživio svoju glazbenu karijeru koja je sve više i više zamirala. 

"Bila sam zaljubljena u njega. Ja sam imala osjećaj da mu pomažem, mislila sam da to neće biti problem", rekla je i dodala da mu je novac slala Western Unionom te tvrdi da mu je u tri godine dala oko 400 tisuća dolara. Kada je shvatila da joj Muslimović neće vratiti novac, došla je u Bosnu i Hercegovinu obračunati se s njim.

"Udario mi je šamar u lice. U toj fazi počela sam gubiti svijest, a potom me zgrabio za ruku i ugrizao. Onda me bacio na zemlju", kaže i naziva pjevača čudovištem koje joj je uništilo život. Zbog novca koji mu je dala zapala je i u dugove.

Bašić kaže da je policija pjevača optužila za napad i ugrožavanje života, a on se pak od svega brani i negira sve optužbe. 

"Poslije suda ću reći sve što imam. Ali, sada kažem samo ovo: To je laž, manipulacija i ucjena. Čekat ćemo da sud završi svoje. Još nešto, nitko od medija i novinara nije pokušao saznati tko je ta žena, čime se bavila, šta je radila. Ovo što se ona predstavlja nekim drugim imenom, kao zbog obitelji, jako je dobro poznata u Australiji po nekim drugim stvarima. Provjerite je li imala problema sa zakonom tamo" poručio je Muslimović, dodavši da se Sonjine tvrdnje ne poklapaju, piše Dnevni Avaz. 

Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje