Vijest koja je šokirala

Solange prvi put progovorila nakon incidenta u dizalu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Solange Knowles, sestra slavne Beyonce, konačno je progovorila o incidentu u dizalu koji se zbio prije nekoliko mjeseci.

Solange je to opisala kao događaj koji će ostati u prošlosti i da su svi negativni osjećaju koje je imala prema Jay-Z-ju zaboravljeni.
'Najvažnije je da je naša cijela obitelj u redu. Objasnili smo što se dogodilo i sada smo svi to ostavili iza sebe', izjavila je.

Pogledaj i ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi sportski spektakl! Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Sporni događaj dogodio se prije nekoliko mjeseci kada je nadzorna kamera u dizalu snimila Solange, Beyonce i jay-Z-ja u trenutku kada je sestra slavne pjevačice napala repera.


Na snimci nadzornih kamera u dizalu vidi se da Jay Z, Solange i Beyonce ulaze u lift, a onda odjednom Solange počinje vikati na Jay-Z-ja te udara rukama i nogama.

S njima u liftu je i tjelohranitelj koji pokušava zadržati Solange. U jednom trenutku Jay Z je uhvatio za nogu kojom ga je pokušala udariti, no ni u jednom trenu joj ne uzvraća. Sve to vrijeme, Beyonce stoji mirno i promatra kaos koji se odvija ispred nje. Nakon što je trojka izašla iz lifta, Beyonce i Solange ulaze u jedan automobil, dok se Jay Z odvezao drugim.

Prva zajednička fotografija nakon incidenta u liftu

'Jay i Solange preuzeli su svatko svoj dio odgovornosti za ono što se dogodilo. Oboje su priznali svoje uloge u ovoj privatnoj stvari koja se odigrala u javnosti. Oboje su se ispričali jedno drugome, a mi smo krenuli naprijed kao ujedinjena obitelj', navode.
'Navodi da je Solange bila pod utjecajem alkohola ili da se čudno ponašala potpuno su pogrešni', nastavlja se u priopćenju.

'Na kraju dana brojne obitelji imaju problema, a naša nije ništa drugačija. Volimo jedni druge, a prije svega smo obitelj. Mi smo ovo ostavili iza sebe pa se nadamo da će isto učiniti i drugi.'
'Kao rezultat javnog objavljivanja snimke iz dizala, došlo je do mnogih špekulacija oko toga što je izazvalo ovaj nesretni incident. No, najvažnije od svega jest to da je naša obitelj prešla preko svega toga', stoji u njihovom priopćenju, piše Daily Mail.

Da je sve ponovno u redu može se zaključiti i po fotografijama objavljenim na Instagramu Beyonce i Solange na kojima su sestre zagrljene i sretne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene