Izgleda da slavna zvijezda popularne teen serije nije uspio odoljeti svojim porocima.


Naime, na opće iznenađenje fanova Cory Monteith, zvijezda popularne serije 'Glee', priznao je kako se prijavio na rehabilitaciju.

Vezani članci Uzgajao marihuanu kod Zagreba - 4 Pao "ratar" kod Zagreba: Policija u obiteljskoj kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane Scena iz serije Glee Prokletstvo serije koju obožavaju milijuni: Najveseliji show obilježile su brojne tragedije i skandali, čak i oni vezani za pedofiliju

'Cory se sam prijavio u rehabilitacijsku kliniku kako bi pobijedio ovisnost. Ljubazno moli za poštivanje privatnosti, kako bi mogao napraviti sve što je u njegovoj moći da se oporavi', poručio je Coryjev glasnogovornik

>> Ipak su nešto više od prijatelja!

Iako nije otkrio o kakvoj se ovisnosti radi, 30-godišnji glumac je već bio na rehabilitaciji, kada je imao 19 godina.

'Ne želim da djeca misle kako je sasvim u redu ispisati se iz srednje škole, eksperimentirati s drogama te da će tako postati slavni glumci, onako usput. Ljudi moraju znati što žele i čvrsto držati svoje snove, dok se ne ostvare', poručio je glumac.

Monteith ima podršku obitelji, prijatelja, ali i djevojke Lee Michele, ujedno i glumačke kolegice iz 'Gleeja'.

'Volim i podupirem Coryja, i podržavat ću ga kroz ovo što prolazi. Zahvalna sam i ponosna na njega što je donio ovakvu odluku', poručila je Lea.

Podsjetimo, 25-godišnja Lea upoznala je Coryja na snimanju serije 'Glee', gdje glume ljubavni par: Rachel Berry i Finna Hudsona.

Dugo se šuškalo kako su ljubav sa malih ekrana prenijeli u stvarni život, ali par nikad to nije službeno potvrdio. No, uporni paparazzi su ih uhvatili na ljetovanjima i spojevima, a s vremenom su Cory i Lea 'popustili' te su se počeli zajedno pojavljivati na raznim događajima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook