Kako se vama čini?

Seksi latina objavila fotku staru čak 20 godina, a obožavatelji zaključili da danas izgleda puno mlađe

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara objavila je fotografiju snimljenu prije 20 godina pa ostavila obožavatelje u čudu.

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice Sofia Vergara još je jednom pokazala da prkosi svojim godinama i šokirala obožavatelje objavom vlastite fotografije iz 90-ih godina.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara - 2 ljepotica! Vergara oduševila pojavom u zelenom bikiniju, tko bi rekao da ima 51 godinu? Za nju vrijeme kao da je stalo!

Naime, 47-godišnja Sofia je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju, otkrivši da je ista nastala prije 20 godine u Miamiju. Njezini pratitelji ostali su u čudu, uputivši joj gomilu komplimenata, da bi na kraju došli do zaključka da glumica danas zapravo izgleda mlađe nego tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

No zvijezda serije "Moderna obitelj" i prije dvadesetak godina je izgledala nevjerojatno, a vidi se da je pratila tadašnje trendove poput medene boje kose, naglašenih obrva i bijelog sjenila na očima

"Haha, izgledaš starije nego danas", "Imaš sjajilo na kapcima?Nemoj se ljutiti ali mislim da danas izgledaš puno mlađe", "Kakav komad", "Poznajem tu djevojku nekako", "Priznajmo, Sofia izgleda uvijek predivno" poručili su joj pratitelji.

Sofia često voli iznenaditi obožavatelje nekom uspomenom iz prošlosti ali njezini obožavatelji uvijek uspiju ostati bez teksta. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene